Canım burada daha önce yazılmış bir konu var.. senin olay bu olabilirmiki.. ?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=251925
Canım bu da bitkiselmiş,reçeteliymiş,afrikadaki bişeyden üretiliyormuş ama tüyler alındıktan sonra sürülüyormuş benim kullandığım tüy varken,lazer gibi tüy olduğu zaman kullanılıyordu sanırım,ya da bilmiyorum belki alacak ortam olmadığından kadın bana öyle kullandırttı ama kadında afrikalıydı,benzer bir ürün olabilir sanki,yeşil mi acaba bu ürünün içi bilemedim şimdi
Bende bir tüylü bünye olarak cooook merak ettim.sabirsizlikla adini yazmanizi bekliycem :)
Valla canım şuan deli gibi tarıyorum googledenafrikalı kadınların kıllardan kurtulma yöntemleri diye yazdım teker teker okuyorum
Valla canım şuan deli gibi tarıyorum googledenafrikalı kadınların kıllardan kurtulma yöntemleri diye yazdım teker teker okuyorum
Hehe bende ayni sekilde ariyorum.bu mucize urunu bulmam laziiiim
yahu diktatörrün kılı diye bişi buldum afrikalı kadının kılını tüyünü bulamadım..şapşik google amca
Ay tam öksürüyordum akışta gördüm gülme krizine girdimAllah iyiliğini versin
Yok değil,daha önce kullanmıştım bunu,pek bir işe yaramamıştı
yahu diktatörrün kılı diye bişi buldum afrikalı kadının kılını tüyünü bulamadım..şapşik google amca
Alahım allahım
Dur bakayım neymiş bu,benim kıllar da diktatör gibi maşallah,bakarsın odur.
Yok bende göremedim baktım da,kadın siyahi ama belki latin Amerikalı falan olmasın dedi bir arkadaşım,direk Afrika'dan girdim ben olaya ama
şimdide afrika ülkelerinin isimleriyle tarıyometiopya, senegal, kenya, somali vs..
A y ne oluur öğreennbende cok merak ettim simdi ama :26: yarin bir afro kuaföre gitcemorta hepsi oluyor latin ler afrika kökenliler vs... umarim ögrenirim
A y ne oluur öğreennciddi ciddi taktım
bende cok merak ettim simdi ama :26: yarin bir afro kuaföre gitcemorta hepsi oluyor latin ler afrika kökenliler vs... umarim ögrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?