Epilasyona kesin çözüm,adını bilen var mı?

Bende bir tüylü bünye olarak cooook merak ettim.sabirsizlikla adini yazmanizi bekliycem :)

Canım burada daha önce yazılmış bir konu var.. senin olay bu olabilirmiki.. ?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=251925

Canım bu da bitkiselmiş,reçeteliymiş,afrikadaki bişeyden üretiliyormuş ama tüyler alındıktan sonra sürülüyormuş benim kullandığım tüy varken,lazer gibi tüy olduğu zaman kullanılıyordu sanırım,ya da bilmiyorum belki alacak ortam olmadığından kadın bana öyle kullandırttı ama kadında afrikalıydı,benzer bir ürün olabilir sanki,yeşil mi acaba bu ürünün içi bilemedim şimdi

Valla canım şuan deli gibi tarıyorum googleden afrikalı kadınların kıllardan kurtulma yöntemleri diye yazdım teker teker okuyorum

Bende bir tüylü bünye olarak cooook merak ettim.sabirsizlikla adini yazmanizi bekliycem :)

Ya inşallah bulunur adı,bunu kullansam bi kaç kez,kalanları cımbızla bile alırım tektük,bıktım şu lanet kıllardan,dikkatimi çekseydi daha erken farketseydim keşke,bulur bulmaz tüm kızlarla paylaşıcam,hatta deneyip sonuçlarını da paylaşıcam ama ah bir bulsam

Samanlıkta iğne arar gibi sırf kutusunun tarifinden hiç bilinmedik bir parfümü buldu bu site, bu kremi de bilen biri çıkar kesin...

Bu da malumunuz kadınlar için revaçta bir konu... Ben de takipteyim topiği...

Şimdi sen bu ürünü bir sefer sürdün tüyler epey azaldı öyle mi?

Mesajım bulunsun, tam da ihtiyacım olan şey. Çölde su aramak gibi ama ben de arayacağım. Umarım buluruz.

yahu diktatörrün kılı diye bişi buldum afrikalı kadının kılını tüyünü bulamadım.. şapşik google amca

Alahım allahım

Dur bakayım neymiş bu,benim kıllar da diktatör gibi maşallah,bakarsın odur.

Yok bende göremedim baktım da,kadın siyahi ama belki latin Amerikalı falan olmasın dedi bir arkadaşım,direk Afrika'dan girdim ben olaya ama

şimdide afrika ülkelerinin isimleriyle tarıyom etiopya, senegal, kenya, somali vs..

şimdide afrika ülkelerinin isimleriyle tarıyom etiopya, senegal, kenya, somali vs..

Kedicik ,wallahi bulursan senin kremini kendim alıp kendi ellerimle sürerim ,ben de bakıyorum Mısır dan biri yabanı bilmemen zeytinyağı getirttim tek seferde bayağı bitirdi diyor ama ne ayrıntı vermiş ne başka bişi,benimki bitkisel bişeydi sanki gibi geldi bana ama zeytinyağı falan değildi,diyorum ki öyle kutusu janjanlı değildi,zaten dış kutusunu görmedim,sadece krem kutusu vardı ama basit bişeydi,belki diyorum oralarda yapılıp satılan bişeydir,yöresel falan olabilir mi,böyle dünya çapında değil de

bende cok merak ettim simdi ama :26: yarin bir afro kuaföre gitcem orta hepsi oluyor latin ler afrika kökenliler vs... umarim ögrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…