- Konu Sahibi miyavdeseyeter
meraba kizlar 7 aylik zoretanin kullanicisiydim ilacim biteli daha 1 hafta olmadi fakat bu surecte ilactan mutevellit epey tuylenme oldu epilasyon yaptirmak istiorum bi sakincasi var midir? bu durumda olan var mi? :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zoretanin akne ilaci canim. tuylenme yuzumde oldu diyebilirim diger yerler ne alemde bilmiorum fakat zaten tuylenme sorunu olan da biriyim daha da artti bu süreçte tekrardan kadin doguma gitmeyi dusunuyorum :-(
ben de zoretanin kullanıyorum daha ikinci ayımda olmama rağmen benim de yüzümde tüylenme yapmaya başladı gitgide uzuyor gibiler sanki nasıl kurtulucam bu tüylerden, ilacın yan etkileri geçtikçe geçer mi onlar da acaba, senin azalmış mıydı zamanla?
benim hic azalmadi canim su an da duruyo tek care epilasyon :/
zoretanin akne ilaci canim. tuylenme yuzumde oldu diyebilirim diger yerler ne alemde bilmiorum fakat zaten tuylenme sorunu olan da biriyim daha da artti bu süreçte tekrardan kadin doguma gitmeyi dusunuyorum :-(
ben başlamadan önce doktor bu tarz ilaçlar kullandım mı son 3 aydı yanılmıyorsam diye sordu, bu tarz şeyler demek ki önemli.
Bence bekle , sonra da gerçekten uzman bir hekimle görüş, onlar zaten ne zaman başlayabileceğini söylerler :)
Bu ilacın böyle bir etkisi yok aslında kızlar, hormonlarınızda bi sorun olmasın? Ayrıca bu ilaçtan cildiniz çok hassaslaştığından tedavi yeni bittiği için lazer iz bırakabilir ya da cildinizi yakabilir, o yüzden önce bi doktorunuza danışın bence. Ya da zaten lazer merkezi de uygulama yapmayabilir böyle bi durumda, birkaç ay beklemenizde yarar var.