• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon yaptıranlar Dikkat!

Akdenizbhy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
2
0
1
Antalya
Güzellik merkezlerinde oyalama taktiği uygulayarak hem tüyleriniz artıyor hem vakit hem de para kaybına uğruyorsunuz. Güzellik salonlarının görüntüsüne aldanıp sakın bir sürü para bayılmayın ben yaklaşık 4-5 yıl önce bir rahatsızlık geçirdim bunun neticesinde çene altımda tüylenme oldu yaklaşık 1.5 yıla yakın Antalya 100.yıl caddesinde ünlü bir kliniğinikte tedavi gördüm ama hiç faydasını görmedim ondan öncesinde de Alanya'da bir klinikte 6 aya yakın tedavi görmüştüm fakat epilasyon aletinin kristali kırılmış doktor farkında olmadığı için boşa gitmişti bütün bunları anlatmama rağmen bana hiçbir faydası olmadığı gibi zararı olan daha çok tüylenmeme neden olan Antalya Lara'da Asena mağazası civarında Med ile başlayan kliniğin önünden bile geçmenizi tavsiye etmiyorum şimdi son bir çare ile gittiğim klinikte 3 seansta tamamen tüylerimden kurtuldum o nedenle tecrübelerime dayanarak herkesi bilgilendirmek istiyorum gittiğiniz klinikte size bir çok laf salatası yaparak tüyün yapısına bağlı tedavi süresi 1 ila 1.5 yıl arasında değişebilir diyorsa ordan uzak durun eğer kılın yapısı ilk seansta kendini belli eder yok olmaya uygunsa kıl yapısı en fazla 3-4 seansta hepsi yok olur diyorsa tedaviye başlayın. Allah herkesin bu konuda yardımcısı olsun çünkü görüntü olarak can sıkıcı bir durum ve bir kadının tüm hayatını etkiliyor hatta kendine olan güveni zayıflıyor inşallah bu kandil gününde tüm dileklerin kabul olması dileğiyle iyi kandiller...

Antalya Lara başlangıcında sampi kavşağı ilk durak karşısı en üst kat kesinlikle tavsiye ediyorum. Açıkça yazamıyorum sorun olmasın diye ama dediğim gibi mutlaka araştırın epilasyon aleti de önemli mesela alexandrite epilasyon aleti yüz için uygun değil tamamen bilgi edinip ondan sonra epilasyon tedavisine başlayın bir de yapan kişinin eğitimli olması da çok önemli klinik sahibi doktor 3-5 tane sıradan kız bulup bu işi onlara yaptırıyor ehli olmayan insanların elinde daha kötü sonuçlar doğabiliyor bende olduğu gibi o nedenle araştırıp öyle karar vermek çok önemli geçmiş olsun diyorum.

Back