• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EPİLASYON VE HAMILELIK

Benim de senin gibi endiselerim vardı ya hamile olduğumu fark etmeden işleme girersem diye lazer merkezine endisemi belirttim. Hemen adet bitimine randevu verdiler sorun halloldu. Benim de içim rahat etti. Yalnız benim bazı bölgeler hamilelikte koyulaşıp kalinlasti doğumdan sonra tekrar eski haline döndü. Yani paketiniz yoksa doğum sonrasına da erteleyebilirsiniz.

Ben hamile kalınca ışık hızıyla tüm tüylerim geri geldi üstelik 2 seans gitmiştim ve nerdeyse 7-8 aydır hiç tüy çıkmıyodu.Zaten yoğun kıllı bi insan da değildim.

Bi de bunu düşün.Tüm tüylerden kurtulup hamile kalınca nur topu gibi sıfırdan tüylenen çok insan var.
Zaten simdi olmasa ilerde olcak ins.Simdi bebek olsun daha sonra epilasyonu bititirim ve tüylerden kurtulurum

Benim de senin gibi endiselerim vardı ya hamile olduğumu fark etmeden işleme girersem diye lazer merkezine endisemi belirttim. Hemen adet bitimine randevu verdiler sorun halloldu. Benim de içim rahat etti. Yalnız benim bazı bölgeler hamilelikte koyulaşıp kalinlasti doğumdan sonra tekrar eski haline döndü. Yani paketiniz yoksa doğum sonrasına da erteleyebilirsiniz.
Paketim var o yüzden su anda bırakakıyorum da .Bide bi ay önce düsukte yaptım ama yumurtlama daha sonra oldu.Simdi bugün adetim bitiyo ve persembe günü randevum var.

yahu zaten hamileyken genitale yapılmaz sadece..
Hamileyken hic bi bölgeye yapılmaz.Bu net .Zaten gittigim yerdede gebelikte yapmıyolar .Ben dier adet tarihim gelmeden yapilmasımda sakınca varmı omu merak ettim

Hamileyken hic bi bölgeye yapılmaz.Bu net .Zaten gittigim yerdede gebelikte yapmıyolar .Ben dier adet tarihim gelmeden yapilmasımda sakınca varmı omu merak ettim

gittiğiniz yer yapmıyor olabilir.. hastanelerde yapılıyor genital hariç.. uzman doktoruna sorabilirsiniz..

Back