• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EPİLASYON VE HAMILELIK

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Kızlar lazer epilasyon yaptırıyorü.Yarın 4. Seansıma gidicem ins.Ve bevek düsünüyoruz.Bebek düsünürken epilasyon yaptırsak zararı olurmu .Bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

O değil de lazer yapılan bölge eğer kol bacak yüz gibi güneşe maruz kalacaksa erteleyin cildinizde leke yapabilir

Hamile kaldığınızda lazeri doğuma kadar ertelemelisiniz

Hamile kaldığınızda lazeri doğuma kadar ertelemelisiniz
Hamilelikte zaten yaptırmam.Ama ne zaman hamile kalcagımı bilmiyorum.Korunmayı bıraktık.Bu sure zarfında yani gebeligi ogrenmeden bi zararı olurmu

Hamilelikte zaten yaptırmam.Ama ne zaman hamile kalcagımı bilmiyorum.Korunmayı bıraktık.Bu sure zarfında yani gebeligi ogrenmeden bi zararı olurmu
Yani onu bilemedim şu an. İstersen bi kadın doğum uzmanına danış. Hem.hamilelik düşünüyorsan genel.bi kontrol de ettirirsin kendini.

Mutlaka bilginiz vardırkı yaptırin diyebiliyosunuz :).Basınıza geldimi böyle bi olay

evet evet, benim arkadaşım hamile kalmaya karar verdiklerinde gitmeye devam etti.. sonrasında hamile kalınca kesti.. zaten siz bebeği farkedene kadar yaptırmış ya da içmiş olduklarınızdan sorumlu değilsiniz demişti benim de doktorum.. ne düşündünüz ki bol keseden salladığımı mı :)

evet evet, benim arkadaşım hamile kalmaya karar verdiklerinde gitmeye devam etti.. sonrasında hamile kalınca kesti.. zaten siz bebeği farkedene kadar yaptırmış ya da içmiş olduklarınızdan sorumlu değilsiniz demişti benim de doktorum.. ne düşündünüz ki bol keseden salladığımı mı :)
Yok estagfirullah.Sadece tecrubemi yoksa bilgimi onu merak ettim.Cok tesekkür ederim cevabınız icin :)

Ben hamile kalınca ışık hızıyla tüm tüylerim geri geldi üstelik 2 seans gitmiştim ve nerdeyse 7-8 aydır hiç tüy çıkmıyodu.Zaten yoğun kıllı bi insan da değildim.

Bi de bunu düşün.Tüm tüylerden kurtulup hamile kalınca nur topu gibi sıfırdan tüylenen çok insan var.

Back