Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani korunmayı bıraktıktan sonra yaptırılsa bi sorun olmaz dimiHamile iken yapilmaz ama düşünürken yapilabilir
Hamilelikte zaten yaptırmam.Ama ne zaman hamile kalcagımı bilmiyorum.Korunmayı bıraktık.Bu sure zarfında yani gebeligi ogrenmeden bi zararı olurmuHamile kaldığınızda lazeri doğuma kadar ertelemelisiniz
Yani onu bilemedim şu an. İstersen bi kadın doğum uzmanına danış. Hem.hamilelik düşünüyorsan genel.bi kontrol de ettirirsin kendini.Hamilelikte zaten yaptırmam.Ama ne zaman hamile kalcagımı bilmiyorum.Korunmayı bıraktık.Bu sure zarfında yani gebeligi ogrenmeden bi zararı olurmu
24 haziranAdet tarihin ne zaman
Mutlaka bilginiz vardırkı yaptırin diyebiliyosunuz :).Basınıza geldimi böyle bi olayyaptırabilirsin.. böyle yazınca da izin veriyormuş gibi hissettim ama
Mutlaka bilginiz vardırkı yaptırin diyebiliyosunuz :).Basınıza geldimi böyle bi olay
Randevu tarihin yakınsa yatırabilirsin diye düşünüyorum ama doktorun varsa ona danış en iyisi.24 haziran
Yok estagfirullah.Sadece tecrubemi yoksa bilgimi onu merak ettim.Cok tesekkür ederim cevabınız icin :)evet evet, benim arkadaşım hamile kalmaya karar verdiklerinde gitmeye devam etti.. sonrasında hamile kalınca kesti.. zaten siz bebeği farkedene kadar yaptırmış ya da içmiş olduklarınızdan sorumlu değilsiniz demişti benim de doktorum.. ne düşündünüz ki bol keseden salladığımı mı :)
Hamile iken yapilmaz ama düşünürken yapilabilir
Mutlaka bilginiz vardırkı yaptırin diyebiliyosunuz :).Basınıza geldimi böyle bi olay