- 31 Aralık 2008
- 1.457
- 1.621
- 658
- Konu Sahibi cataspatas
-
Sakın jilet yapma seansın çöpe gider. O tüyler öyle çabuk dökülmez zaten. En az 2 haftaya farkı göreceksindir. Benim temiz görüntüye ulaşmam 1 ayı aldı ilk sefer. 2 sansa gittiğimde dökülmeyenler bile vardıDökülmedi. Tamam çekince elime geliyor ama eee? Kaldım böyle.
Sakın jilet yapma seansın çöpe gider. O tüyler öyle çabuk dökülmez zaten. En az 2 haftaya farkı göreceksindir. Benim temiz görüntüye ulaşmam 1 ayı aldı ilk sefer. 2 sansa gittiğimde dökülmeyenler bile vardı
Yani sabr et. Yazda lazere başlamak zor. Başladınsa artık, sonuç istiyorsan bekle. Sanın başka şeyle almaya kalkma.
Konuma hoş geldin. Kendi kendime konuşup duruyordum ben de:) Nasıl yani? Makineyle falan kısaltsam? Böyle durulmaz ki
Şaşırdım gerçekten. Uzunsa daha kolay dökülmeliydi. Küçük nokta gibi olanları kazımak gerekiyor resmen.İlk seansımı yaptırdı , 1-2 mm idi tüyler. Tam bir hafta oldu. Bu arada uzadılar tabi. Dökülmesini mi bekleyeceğim. Traş makinesi gibi bir şey var. Kökünden değil de makasla keser gibi kısaltayım bari. Bu şekilde olacağı hiç aklıma gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?