Lazer Epilasyon Epilasyon aralarında çıkanları almak

yyenibiriileri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
643
-46
98
Arkadaşlar ben epilasyona başladım 3.seansımı yaptırdım daha yeni. Malum yaz ayındayız ve kıllı gezilmiyor kokuyor vs ve tatile gitme durumumuzda var.

Şimdilik kıllarım çıkana kadar beklemeyi düşünüyorum çünkü sonra dökülme olucak. Döküldükten sonra kalanları da eldivenle almak istiyorum. Sonra seans gününe doğru da jiletle almaya başlarım zaten gitmeden önce de jilet yapmak gerekiyor. Sizce nasıl olur ya? Yardımcı olur musunuz lütfen teşekkür ederim şimdiden.

Bu süreçte yine jilet kullanın...Eldiven,ağda vs yapmamanızı tavsiye ederim...

Kesinlikle eldivenle kökten almayın . Ben lazere başladığımda kendime tüylerimi gerçekten çok iyi kısaltacak bir makine aradım ve buldum Philips in erkekler için sadece vücut tüylerini almak için yaptıkları bir alet iki yıl önce 60 TL ye almıştım. Çok faydasını gördüm. Şuan hamileyim lazere gidemiyorum ve onu kullanmaya devam ediyorum büyük rahatlık. Pille çalışıyor büyük bi alet de değil istediğim her yere götürüyorum ve kullanımı pratik. Elektrikle şarjlı falan olmaması büyük avantaj açıkçası kampta bile bakım çantamda bulunduruyorum.
Lazere giderken de dokulmeyenlerde onu kullaniyodum böylece dokulmeyenler benim canımı sıkamıuodu. Ben çok memnunum tavsiye ederim. Permatikten de oldum olası korkmusumdur. Ne zaman kullanmaya kalksam bacaklarim tahriş oluyo alerji oluyodu.

İsmi ve modeli nedir makinanın

Teşekkür ederim cevap için, o tarz makineler batık gibi bir görünüm yapar ve kılları gösterir diye kullanmıyorum çünkü beyaz tenli siyah kıllıyım çok kötü duruyor. Jiletten korkmuyorum kullanabilirim ama epilasyonu yaptırdığım kadın jilet ve ağda yok demişti. Eldivenle alabilirsin demişti o yüzden eldiven kullandım

Laze sürecince kesinlikle tüylerin kökten alınmaması lazım o yüzden kesinlikle eldiven kullanmayın. Ben de çok fazla beyaz tenli ve siyah killara sahiptim lazer zaten zayıflatıyor kılları ama siz sürekli eldiven kullanırsanız vücut sürekli kökü besleyerek yenilenecek. Bu konuda uzmanların da yazıları var kesinlikle kökten alınmasını onermiyorlar hatta en az iki ay kökten alınmamış olmalı diyorlar.

Teşekkür ederim epilasyonu yaptırdığım kadın demişti eldivenle alabilirsin kesinlikle jilet ağda yok dedi onlar kötü yapar dedi. Bu yüzden eldivenle alıyordum
Benim yaptırdığım yer de sadece jilet kullanabilirsin başka bir şey yok dedi. Hepsi ilginç ya

Haklısınız çok teşekkür ederim, ben henüz 3 gün önce 3.seansımı yaptırdım şu anda tüylerin dökülmesini beklemeden jilet yapabilir miyim? Yoksa tüylerin dökülmesini beklemem mi gerekir?

Haklısınız çok teşekkür ederim, ben henüz 3 gün önce 3.seansımı yaptırdım şu anda tüylerin dökülmesini beklemeden jilet yapabilir miyim? Yoksa tüylerin dökülmesini beklemem mi gerekir?
Eğer acil bi durum yoksa tabiki dökülmesini bekleyin. Sonra kalanları kisaltin.

Benim yaptırdığım yer de sadece jilet kullanabilirsin başka bir şey yok dedi. Hepsi ilginç ya

Kesinlikle benim yaptırdığım yer pahalıydı bir de o kadar para verdim ona rağmen doğru dürüst bilgili değiller galiba. Bir de bir şey sorabilir miyim ben 3 gün önce 3.seansımı yaptım tüyler dökülmeden jiletle alırsam sorun olur mu? Dökülmesini beklemeli miyim?

Bana zorda kalınca jilet kullanabilirsin dediler. Bilmiyorum ki canım. Ben bi kez bayağı jiletledim 4gün arayla. Bir şey olmadı. Azalmaya devam ediyor. Benim de sanırım 3.seans bitti 4.ye gidicem. 4.seansı kaçırdım 20gün kadar ama azaldığı çok belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…