Ayni dert bendede var malesefsenağlama
hep epilasyon aleti yuzunden. 5 yildir ugrasiyorum bu lekelerle :1no2:
5 yildir etek giyemedim yaa banada yazik ama:çok üzgünüm:
Ayni dert bendede var malesefsenağlama
hep epilasyon aleti yuzunden. 5 yildir ugrasiyorum bu lekelerle :1no2:
5 yildir etek giyemedim yaa banada yazik ama:çok üzgünüm:
ayy canım benim yaa kıyamam:teselli:
şu roll-on işe yarayacak gibi geliyor bana,içime doğdu.
zaten ikna oldum bende alıcam bugüna.s
thor'un dediği spreylerden de kullanabilirsin geçene kadar,sally hansen'ın vardı diye hatırlıyorum.:uhm:
merhaba, kalıcı çözüm değil ama en azından etek, şort vs giyildiğinde bacaklara sprey şekilde sıkarak kullanabilen bacak makyajı ürünleri var, her türlü kıl kökü, leke ve yara izini örtüyor, beyaz, buğday, esmer tenlilere göre seçenekleri bile var.
evet epaq, kastettiğim ürün sally hansen airbrush legs make up'tı ama marka ismi vermek istemedim açıkçası : )
sevee arkadaşım umarım lekelerin bir an önce ve tamamen kaybolur sende formülünü bizlerle paylaşırsın, zira benimde bacaklarım yara izi, sivrisinek ısırığı, kıl kökü, batık vs vs dolu : (
aynı dert bende de var. bende yazları çok sorun yaşıyorum. bacak spreylerinden kullanıyorum . gayet güzel oluyo ama tabi geçici bir çözüm .çaresi olması lazım
merhaba arkadaşlar benim bikaç sorum olcaktı..sally hansenin spreyini kullananlar memnunmu acaba? nasıl bişey bu sprey yani renk filanmı veriyoda kapatıyo bacaklardaki lekeleri yoksa daha farklı bişeymi? bi de doğal duruyomu bacakta yani çok belli olup, kalıp gibi, itici bi görüntü veriyomu acaba? bir de fiyatını öğrenebilirmiyim çok teşekkürler..:içelim:
merhaba canim bende sally hansenin bacak spreyini aldim ama hic memnun degilim malesef:1no2:
yuze surulen fondoten gibi ama lekeleri tam kapatmiyo
hic dogal durmuyo aldim ama hic kullanmadim -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
spreyi bende kullndım ve çok memnun kaldım. sizin yazılarınızı görünce şaşırdım doğrusu...
bacak rengini tutturmak gerek açık veya koyu sahte duruyor.
bacaklardaki kıl kökü görüntüsünü alıyor çorap giymiş gibi pürüzsüz yapıyor.
ben memnunum... denemekte fayda var