Epilasyan sonucu oluşan lekeler için çözüm

fatma034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
275
2
Arkadaşlar ben bacaklarımı epilasyon aletiyle alıyorum cildim çok kuru kıl köklerim çok belli olmaya başladı kahverengi kırmızı arası bir renk halinde bu beni çok rahatsız ediyor bu lekeler için çözüm bulan varmı krem veya başka bir çözüm yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

benim de aynı problemim var doktora da gitmiştim bu yüzden ama sonuç alamadım tavsiyesi olan yok mu?

Ayni dert bendede var malesefsenağlama
hep epilasyon aleti yuzunden. 5 yildir ugrasiyorum bu lekelerle :1no2:
5 yildir etek giyemedim yaa banada yazik ama:çok üzgünüm:

merhaba, kalıcı çözüm değil ama en azından etek, şort vs giyildiğinde bacaklara sprey şekilde sıkarak kullanabilen bacak makyajı ürünleri var, her türlü kıl kökü, leke ve yara izini örtüyor, beyaz, buğday, esmer tenlilere göre seçenekleri bile var.

ayy canım benim yaa kıyamam:teselli:

şu roll-on işe yarayacak gibi geliyor bana,içime doğdu:nazar:.
zaten ikna oldum bende alıcam bugüna.s
thor'un dediği spreylerden de kullanabilirsin geçene kadar,sally hansen'ın vardı diye hatırlıyorum.:uhm:

ayy canım benim yaa kıyamam:teselli:

şu roll-on işe yarayacak gibi geliyor bana,içime doğdu:nazar:.
zaten ikna oldum bende alıcam bugüna.s
thor'un dediği spreylerden de kullanabilirsin geçene kadar,sally hansen'ın vardı diye hatırlıyorum.:uhm:

evet canim insallah ise yarar cunku gercekten biktim artik:1no2: biri gorecek diye cok cekiniyorum:eek:
kimse gorup sormasin diye cok dikkatli giyiniyorum malesef.
esim sagolsun hep moral veriyor. bu lekeler yuzunden uzuluyorum diye oda uzuluyosenağlama
su spreylerden bulursam bende alicam lekelerim bitinceye kadar sprey kullanirim bende:nazar:
sagolun kizlar onerileriniz icin cok yardimci oluyosunuz bana :asigim:a.s.a.s.

merhaba, kalıcı çözüm değil ama en azından etek, şort vs giyildiğinde bacaklara sprey şekilde sıkarak kullanabilen bacak makyajı ürünleri var, her türlü kıl kökü, leke ve yara izini örtüyor, beyaz, buğday, esmer tenlilere göre seçenekleri bile var.

saol canim onerin icin en yakin zamanda bi sprey alicam kendimea.s. lekelerim bitinceye kadar kullanirim:teytey:

evet epaq, kastettiğim ürün sally hansen airbrush legs make up'tı ama marka ismi vermek istemedim açıkçası : )
sevee arkadaşım umarım lekelerin bir an önce ve tamamen kaybolur sende formülünü bizlerle paylaşırsın, zira benimde bacaklarım yara izi, sivrisinek ısırığı, kıl kökü, batık vs vs dolu : (

evet epaq, kastettiğim ürün sally hansen airbrush legs make up'tı ama marka ismi vermek istemedim açıkçası : )
sevee arkadaşım umarım lekelerin bir an önce ve tamamen kaybolur sende formülünü bizlerle paylaşırsın, zira benimde bacaklarım yara izi, sivrisinek ısırığı, kıl kökü, batık vs vs dolu : (

insallah canim insallah kaybolur butun lekeler cunku goruntu muthis kotu:a015: umarim senin lekelerde yok olur kaydirigubbakcemile3a.s.

aynı dert bende de var. bende yazları çok sorun yaşıyorum. bacak spreylerinden kullanıyorum . gayet güzel oluyo ama tabi geçici bir çözüm .çaresi olması lazım :KK43:

aynı dert bende de var. bende yazları çok sorun yaşıyorum. bacak spreylerinden kullanıyorum . gayet güzel oluyo ama tabi geçici bir çözüm .çaresi olması lazım :KK43:

canim o bacak spreylerinden bende aldim ama lekeleri tam kapatmiyo malesef:1no2: sen hangisini kullaniyosun saly hansen'mi?

merhaba arkadaşlar benim bikaç sorum olcaktı..sally hansenin spreyini kullananlar memnunmu acaba? nasıl bişey bu sprey yani renk filanmı veriyoda kapatıyo bacaklardaki lekeleri yoksa daha farklı bişeymi? bi de doğal duruyomu bacakta yani çok belli olup, kalıp gibi, itici bi görüntü veriyomu acaba? bir de fiyatını öğrenebilirmiyim çok teşekkürler..:içelim:

merhaba arkadaşlar benim bikaç sorum olcaktı..sally hansenin spreyini kullananlar memnunmu acaba? nasıl bişey bu sprey yani renk filanmı veriyoda kapatıyo bacaklardaki lekeleri yoksa daha farklı bişeymi? bi de doğal duruyomu bacakta yani çok belli olup, kalıp gibi, itici bi görüntü veriyomu acaba? bir de fiyatını öğrenebilirmiyim çok teşekkürler..:içelim:

merhaba canim bende sally hansenin bacak spreyini aldim ama hic memnun degilim malesef:1no2:
yuze surulen fondoten gibi ama lekeleri tam kapatmiyo:eek:
hic dogal durmuyo aldim ama hic kullanmadim -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

merhaba canim bende sally hansenin bacak spreyini aldim ama hic memnun degilim malesef:1no2:
yuze surulen fondoten gibi ama lekeleri tam kapatmiyo:eek:
hic dogal durmuyo aldim ama hic kullanmadim -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

Teşekkür ederim canım..bir de çok pahalı bişey ama işe yaramıyor demekki hayret..neyseki beni uyardığın için sağol arkadaşım..o kadar para verip hiç bir işe yaramıyosa napayım..ben geçen sene ilk defa solaryuma girmiştim korka korka sırf şu bacaklardaki lekeler,kıl kökleri vs.için..çok abartmadan hafif seanslara girdim kısa süreli yani..çok hoş bir renk vermişti..ve vücuttaki,yüzdeki bütün lekeler kapanıyookaydirigubbakcemile2 bu sene yine baharda ya bir kaç solaryum yapıp birazda otobronzan yapıp yazı geçirmeye çalışıcam..:teytey::lepi::smiley-cool:

spreyi bende kullndım ve çok memnun kaldım. sizin yazılarınızı görünce şaşırdım doğrusu...
bacak rengini tutturmak gerek açık veya koyu sahte duruyor.

bacaklardaki kıl kökü görüntüsünü alıyor çorap giymiş gibi pürüzsüz yapıyor.

ben memnunum... denemekte fayda var

spreyi bende kullndım ve çok memnun kaldım. sizin yazılarınızı görünce şaşırdım doğrusu...
bacak rengini tutturmak gerek açık veya koyu sahte duruyor.

bacaklardaki kıl kökü görüntüsünü alıyor çorap giymiş gibi pürüzsüz yapıyor.

ben memnunum... denemekte fayda var

Sally Hansen Airbrush Legs Sprey den bende alıcam canımda rengini nasıl seçicem.. doğru rengi nası bulcam yaw 4 rengi var ... tenim açık sayılmaz doğal bronz koyu mu olur dersin cnm... bana yardımcı olurmusun a.s.

Daha bugün cildiyeye gittim, Bacaklardaki kıl dönmelerinin tek sebebi epilatörlermiş yani şu kullandığımız makineler. Tek çözümü ise lazer epilasyonmuş öyle dedi

X