• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epiduralli ve Suni sancılı Normal doğum hakkında

mrtylz

Eylül'ün ve Mustafa'nin annesi
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
1.343
29
108
Kızlar selam. Yarın hayırlısıyla doğuma gidiyorum..
Suyumun azlığı ve kızımın kanala tam oturmuş kafasının artık sıkışmaya başlaması nedeniyle doğumu yarın başlatmak durumundayız.
Kendi sancım hiç yok. Nst'de max 20lerde kasılmam çıkıyor.
Yarın yatışımız yapılacak suni sancı ile olacak doğumum.
Epiduralli suni sancılı normal doğum yapmış arkadaşların tecrübelerini ve nelerle karşılaşabileceğim hakkında bilgilenmek istiyorum.
Doktor anlatsa da eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmışya :) annelerin tecrübeleri sanırım en doğru olandır.
Şimdiden çok teşekkür ederim kızlar:49:

epidurali bilmiyorum ben ama suni sancıyla yapmıştım ilk doğumumu.tutmama ihtimali olab iliyor.yani saatlerce serum veriliyor ama hiç sancı gelmeyip sezaryana mecbur kalınabiliyor.bana tam 12 saat serum verildi ondan sonra doktor sezaryan teklif etti kabul etmedim.eve gittim 2 saat sonra sancı gelmeye başladı.neyse bu birinci bilgi umarım senin sancı tutar.

ben suni sancıyı seviyorum çünkü sancı birden yoğun gelse bile kısa süre sürüyo yani ilk doğumunu yapan bir kişi normal sancıyla ortalama bir gün bile sancı çekebilir çoğu zaman en az 12 saat sürer.ama suni sancıyla bi kaç saatte doğum yapılabiliyo.ama her iki türden doğum yapanlar suni sancının yoğunluğunun daha fazla olduğunu söylüyorlar.bence uzun saatler sancıdansa kısa sürsün acısı azcık fazla oluversin:27:

şimdide 33 haftalığım bunuda suni sancıyla doğurmayı tercih ederim yani korkulacak kötü bişey değil hele hele epiduralde yaptıracakmışsın hiç korkma.doktorun iyiyse güven ona.Allah yardımcın olsun........

çok teşekkür ederim bilgilendirmen için.. sayılı saatler kaldı ve ben hala uyuyamıyorum heyecandan.. hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıkla alırım kızımı kucağıma suni sancının adı bile ürkütmeye yetiyordu beni ama saatlerdir kendimi telkin ediyorum.. ertesi gün bu saatlerde hiçbirşeyim kalmayacak inşallah yavrum kucağımda olacak diye

Back