hayırlısı olsun canım inşallah sorunsuz bir şekilde geçer herşey senin için hangisi iyiyse onu yapman en iyisi allah göstermesin tansiyonunun falan düşmesi o anda çok problem olurdu. benim bebiş daha 10. haftanın içinde canım daha 214 gün var doğuma doktorumuz 25 temmuza doğum verdi tabi normal olursa:) sen doğumu nerde yapacaksın kayseri de mi?
evet canım daha çok var bizim bebişin gelmesine ceviz yiyorum her gün :) bu arada ben de ankaradayım cnm ama hala güvenebileceğim bir doktor bulabilmiş değilimburada o kadar çok hastane o kadar çok klinik o kadar çok muayenehane var ki karar vermek güvenmek çok güç adımarka olanlar var onlar da dünyanın parasını istiyor...
Ayy maşaAllah hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza inşaAllah hayırlısıyla.nasılsınız bayanlar?cumartesi sabah genel anestesiyle sezeryan doğum yaptım aldım oğlumu kucağıma.uyandığımda bi hayli saçmalamışım doktorum karnımdayken kulakları büyük falan diye takılmıştı bize anneme 30 kez falan kulakları büyük mü doğru söyleyin diyomuşum :):)
ameliyathanede doktorumu 15 dakika falan bekledik bu sırada kollarımı bağladılar o dakikalar bile bana asır gibi geçti diğerleri müzik eşliğinde hazırlanırken ben kurbanlık koyun gibiydim.epidural olsam ne tansiyon kalırdı ne başka bişey bi kez daha anladım cesaret işi vesselam :)
sezeryanın olummsuz yanları çok ama herşey geçiyor hastanede çalışan hemşirelerden doktorlardan Allah bin kez razı olsun prenses gibi baktılar evimdeyim oğlum yanımızda 4 gözle beklenen misafirimiz evimize neşe kattı şimdiden mis kokusu heryerde.eşimle birkez daha aşık olduk birbirimize daha da bağlandık Allah herkese nasip etsin isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguları...
canımm o kadar çok sevindim ki allah bebişinizi analı babalı, sağlık sıhhat mutluluk içinde büytmeyi nasip etsin inşallah sen atlattın şimdi sıra yavaş yavaş bize geliyor :)
Ayy maşaAllah hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza inşaAllah hayırlısıyla.
nasılsınız bayanlar?cumartesi sabah genel anestesiyle sezeryan doğum yaptım aldım oğlumu kucağıma.uyandığımda bi hayli saçmalamışım doktorum karnımdayken kulakları büyük falan diye takılmıştı bize anneme 30 kez falan kulakları büyük mü doğru söyleyin diyomuşum :):)
ameliyathanede doktorumu 15 dakika falan bekledik bu sırada kollarımı bağladılar o dakikalar bile bana asır gibi geçti diğerleri müzik eşliğinde hazırlanırken ben kurbanlık koyun gibiydim.epidural olsam ne tansiyon kalırdı ne başka bişey bi kez daha anladım cesaret işi vesselam :)
sezeryanın olummsuz yanları çok ama herşey geçiyor hastanede çalışan hemşirelerden doktorlardan Allah bin kez razı olsun prenses gibi baktılar evimdeyim oğlum yanımızda 4 gözle beklenen misafirimiz evimize neşe kattı şimdiden mis kokusu heryerde.eşimle birkez daha aşık olduk birbirimize daha da bağlandık Allah herkese nasip etsin isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguları...
Canım Allah analı babalı büyütsün . Sağlıklı hayırlı bi bebek olur inşallah...Anlat bakalım nasıl bişeymiş bu sezeryanlı doğum :)) Ben çok korkuyorum normal doğumdan yapamıycam sanırım :18:
Epidural sezeryan oldum. Kanülü takarken hiç acımadı anlamadım bile. Ve uyanık olduğum için normal doğum gibi bebeğim doğar doğmaz sesini duydum. Kucağıma verdiler onu. Öptüm, kokladım
Dikişlerim de 1 hafta da iyileşti. Normal doğum tabii ki en iyisi, ama ben hiç acı çekmeden normal doğum gibi doğum yaşamış oldum. Tavsiye ederim.
Ama normal doğumda epidural anesteziyi sancının 3. evresinde yapıyorlar. Yani doğum sancısının büyük bölümünü çekiyorsun zaten..
selam kızlar, 8.12.2010 da epiduralli normal doğum yaptım. hiç bişi hissetmiyosun acı olarak. dikişlerde hiç zorlamıyo ayrıca. sezeryana kıyasla tabiki... benim 6 gün oldu kurumaya başladı bile. bi kaç güne dökülcekler inşallah. korkulacak hiçbişi yok yani rahat olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?