arkadaşlar 6.5 ay sonra doğum yapıcam hayırlısıyla aslında normal doğum yapmak istiyorum ama dikişli doğumdan çok korkuyorum.hiç uyuşturmadan kesip dikiyorlamış lütfen yaşayanlar beni bilgilendirebilirler mi? acıyor mu? ne kadar acıyor? dikişler ne zaman iyileşiyor?
ikincisi epiduralli normal doğum yapanlar varsa epidural kanülünü takarken falan acıyor mu?sonrasında birşey hissediyor musunuz?
normal doğum yapmak istememe rağmen dikişli doğumdan çok korkuyorum beni cesaretlendirn lütfen
ayy canım inşallah çok sağol sen de yavrunu sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah ya böyle paylaşınca insan rahatlıyor ama yine de daha şimdiden çok heyecanlanıyorum.
epidureal hakkında bişey diyemem ama dikişler abartılacak bişey değil..
dün bir kızla konuştum nasıl normal doğum yaptın kesiyorlarmış aşağıyı dedi..
hey allahım nasıl yönlendriyorlarsa artık...sezeryanda kesilmiyor sanki.
kestikleri yer 3cm bişey hemde yırtılma olmasın doğum kolay olsun diye yapıyorlar keserken ve dikerken acı hissetmedim ben..iyileşmeside kolay oldu.10 gün sürdü
hiç büyütülecek bir konu değil bu..rahat olun..
bende 36+4 günlük hamileyim.epidural sezeryan ile 25.12.2010 da doğum yapacağım inşallah.doktorum anestezi yöntemini bana bıraktı hala karar veremedim riskleri falan insanı korkutuyor ama araştırdığım kadarıyla genel anesteziye göre riski çok daha az sanırım epiduyral olacağım.bebeğimi ilk ben görmek istiyorum :) o tecrübeyi yaşamak kim bilir nekadar güzeldir ürktüğüm başka mevzuda kesilirken hisssetmek
canım allah yardımcın olsun doktorlarımız en iyisini biliyorlar bir acı hissetme durumu falan olsa seni anestezi hekimi uyarır zaten bildiğim kadarıyla epiduralli sezeryanda bi de mutluluk iğnesi mi ne öyle birşey yapıyorlar kafan sarhoş gibi giriyorsun.annemin 1 ay önce bahçelievler medicanada rahmi alındı. anestezi hekimi ameliyat öncesi geldi epidural yapalım dedi annem de korkmuştu. o demişti sana bi de damardan iğne yapıcam hiç birşey anlamayacaksın sarhoş gibi lay lay olacaksın diye:)) ama annemin kendi doktoru ameliyat uzun sürecek diye genel anesteziyle olmasını istedi ameliyatın.yani canım doktorların seni o anda mutlaka yölendirecektir. ama bence hangi doğum yöntemini istiyorsak cesaret edip onu denemeliyiz. lokal anesteziyle bile cart curt kesip dikiyorlar hiçbirşey duymuyorsun.
selam kızlar, 8.12.2010 da epiduralli normal doğum yaptım. hiç bişi hissetmiyosun acı olarak. dikişlerde hiç zorlamıyo ayrıca. sezeryana kıyasla tabiki... benim 6 gün oldu kurumaya başladı bile. bi kaç güne dökülcekler inşallah. korkulacak hiçbişi yok yani rahat olun.
selam kızlar, 8.12.2010 da epiduralli normal doğum yaptım. hiç bişi hissetmiyosun acı olarak. dikişlerde hiç zorlamıyo ayrıca. sezeryana kıyasla tabiki... benim 6 gün oldu kurumaya başladı bile. bi kaç güne dökülcekler inşallah. korkulacak hiçbişi yok yani rahat olun.
canım kafanı hiç takma burda yazıştıktan sonra ben bir sürü epiduralle sezeryan yapan arkadaşla konuştum herkes çok memnun hiçbirşey hissetmediklerini bebişleri hemen kucaklarına aldıklarını narkozun kötü etkilerine maruz kalmadıklarını ve çok doğru bir karar verdiklerini söylüyorlar.allah yardımcın olsun canım ya doğumdan sonra bizi unutma tecrüblerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?