- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
-
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Çevremde sezaryen için de çok olumlu konuşup özellikle tavsiye etmemi isteyenler var artık eskisi gibi değil tabi ameliyatlar , bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaEğer normal olwcaksa muhakkak epidural olsun
Epidurali b.klayanlari da duymayın
Evet kesinlikle öyleEğer normal olwcaksa muhakkak epidural olsun
Epidurali b.klayanlari da duymayın
Bunu duymak iyi geldi. Normal dogumda hiiiç aklim kalmadi ama yine de iyi geldiBen 1 suni sancili epiduralli normal dogum ve 1 sezaryen yaptim, sezaryen daha iyi ve daha rahat diyorum
Hep soyluyorum, hic o kadar sanci cekmeye ve cinsel organindan bebe cikarmaya gerek yokBunu duymak iyi geldi. Normal dogumda hiiiç aklim kalmadi ama yine de iyi geldi
Normal dogumun bndeki en buyuk travmasi alttan kesi atilma ihtimaliHep soyluyorum, hic o kadar sanci cekmeye ve cinsel organindan bebe cikarmaya gerek yok
Hamileliginizde duzenli perine masaji yapmazsaniz yuksek ihtimaller atilir zatenNormal dogumun bndeki en buyuk travmasi alttan kesi atilma ihtimali
Biseye baslayip 3 gun sonra birakan ben masajida ayni sekilde yapardimHamileliginizde duzenli perine masaji yapmazsaniz yuksek ihtimaller atilir zaten
Aynen aynen, benim de cogu konuda devamliligim yokBiseye baslayip 3 gun sonra birakan ben masajida ayni sekilde yapardimcatlamiyim diye yaglar kremler aldim kullandigim sure 1 hafta saka bir yana aslolan bebislerin sagligi sonrada annenin konforu tabi
Merhabalar. 16 Şubatta tam 40 ımı doldurmuş oluyorum. Epidural normal duşunuyorum. Ancak 36+0 ' da bebegimin 3 kilo olması sebebiyle doktorum 40. Haftana kadar bebek oldukça irileşir ve normal doğumun zorlaşabilir dedi ve sezaryen önerdi. Asla vajinal doğum takıntım yok. Ama sezaryen ile ilgili çevremde çok farklı görüşler var. İltihaplanıp 2 hafta ayaklanamayan da var. 2 gün sonra yerleri silen de. Bu konuda tecrübe sahibi doğum yapmış kadınlar neler yaşadınız? İrı bebek doğuranlar ne gibi zorluklar yaşadı? Vajina içinde sarkma oldu mu? Kesi, dikiş ne zaman iyileşti?
Benim bi sorum olucaktiİki tane epiduralli normal doğum yaptım.
Ikisi de çık rahattı..İkinci doğumum da bebeğim 3800 dogdu.
İki dogumumda da kesi ve dikiş vardi.
Ikisinde de doğumhane den yürüyerek ciktim.
Sormak istediğiniz bişey varsa yanıtlarim.
Hayırlı dogumlariniz olsun.