Epiduralli mi yoksa epiduralsiz mi?

epdiralli diyorum 2 epiduralli 1 epiduralsiz dogum yapmis biri olarak
ozellikle ilk dogum için keisnlikle yuz kere epidural :)

zaten ben epidralsiz insan nasil normal dogum yapar onu çozemedimki :)))))
normal sureçteki bi normal dogumu kastediyorum tabiki :)

Allah kolay dogumlar nasip etsin insalmah bitmis hamilelik :)
25 nisan oglumun dogum gunu bakalim tutacakmi gun, pek tutmaz gerçi o tarih ama neyse :)
Bekliyorum heyecanla son adet tarihime göre öyle ama doktor geç döllenme daha 2 hafta var diyor bakalım ne olacak :)
Sizin oğlunuz erken mi doğdu tarihinden ?

Valla çok teşekkür ederim mesaJin için. Biraz olsun rahatladım

Valla çok teşekkür ederim mesaJin için. Biraz olsun rahatladım
aslinda uçuncudede epoidural olacakdim ,yurt disindayim burda çokk yaygin bi yontem, yaptirmayan yok gibi :)
yarim saat içinde hersey olup bitti açilma çokk hizli ilerledi anestezist elinde igneyle kaldi bas ucumda ellerinde eldiven film gibiydi :)
servise çikinca kat personeli tek tek beniu gormeye geldi o kisa surede kolay dogum yapip gelen senmisin diye :) nam salmisim anlucan tum dogum servisine :)))

son haftaalrda çok hurma yedim ramazan hurmasi, bi iki kg yemistrim esimde benle yiyordu tam olçemedim o yuzden :)
bide çok yuurudm çok hareket ettim yapmadigm sey kalmadi dogsun diye 41+2 de dogurabildim çok sukur
yaptiklarim zmaani degistirmedi ama rahimi çok yumusatmis galiba, normelde 1 saate 1 cm açilma olur bende dakkada oldu her cm açilma :))

Aa ne güzel maşallah. Ama bu olay kaçıncı doğumunda oldu. Birinci de değildir herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…