Epiduralli mi yoksa epiduralsiz mi?

epdiralli diyorum 2 epiduralli 1 epiduralsiz dogum yapmis biri olarak
ozellikle ilk dogum için keisnlikle yuz kere epidural :)

zaten ben epidralsiz insan nasil normal dogum yapar onu çozemedimki :)))))
normal sureçteki bi normal dogumu kastediyorum tabiki :)

Allah kolay dogumlar nasip etsin insalmah bitmis hamilelik :)
25 nisan oglumun dogum gunu bakalim tutacakmi gun, pek tutmaz gerçi o tarih ama neyse :)
Bekliyorum heyecanla son adet tarihime göre öyle ama doktor geç döllenme daha 2 hafta var diyor bakalım ne olacak :)
Sizin oğlunuz erken mi doğdu tarihinden ?

epdiralli diyorum 2 epiduralli 1 epiduralsiz dogum yapmis biri olarak
ozellikle ilk dogum için keisnlikle yuz kere epidural :)

zaten ben epidralsiz insan nasil normal dogum yapar onu çozemedimki :)))))
normal sureçteki bi normal dogumu kastediyorum tabiki :)
Valla çok teşekkür ederim mesaJin için. Biraz olsun rahatladım :anneadayı:

Valla çok teşekkür ederim mesaJin için. Biraz olsun rahatladım :anneadayı:
aslinda uçuncudede epoidural olacakdim ,yurt disindayim burda çokk yaygin bi yontem, yaptirmayan yok gibi :)
yarim saat içinde hersey olup bitti açilma çokk hizli ilerledi anestezist elinde igneyle kaldi bas ucumda ellerinde eldiven film gibiydi :)
servise çikinca kat personeli tek tek beniu gormeye geldi o kisa surede kolay dogum yapip gelen senmisin diye :) nam salmisim anlucan tum dogum servisine :)))

son haftaalrda çok hurma yedim ramazan hurmasi, bi iki kg yemistrim esimde benle yiyordu tam olçemedim o yuzden :)
bide çok yuurudm çok hareket ettim yapmadigm sey kalmadi dogsun diye 41+2 de dogurabildim çok sukur
yaptiklarim zmaani degistirmedi ama rahimi çok yumusatmis galiba, normelde 1 saate 1 cm açilma olur bende dakkada oldu her cm açilma :))

aslinda uçuncudede epoidural olacakdim ,yurt disindayim burda çokk yaygin bi yontem, yaptirmayan yok gibi :)
yarim saat içinde hersey olup bitti açilma çokk hizli ilerledi anestezist elinde igneyle kaldi bas ucumda ellerinde eldiven film gibiydi :)
servise çikinca kat personeli tek tek beniu gormeye geldi o kisa surede kolay dogum yapip gelen senmisin diye :) nam salmisim anlucan tum dogum servisine :)))

son haftaalrda çok hurma yedim ramazan hurmasi, bi iki kg yemistrim esimde benle yiyordu tam olçemedim o yuzden :)
bide çok yuurudm çok hareket ettim yapmadigm sey kalmadi dogsun diye 41+2 de dogurabildim çok sukur
yaptiklarim zmaani degistirmedi ama rahimi çok yumusatmis galiba, normelde 1 saate 1 cm açilma olur bende dakkada oldu her cm açilma :))

Aa ne güzel maşallah. Ama bu olay kaçıncı doğumunda oldu. Birinci de değildir herhalde :)

X