Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benm tecrubem yok ama epidural olma ihtimali yuksek. Arkadasm olmus. Birinde hissettmedm ama birinde hissetttim dedi. Iki tane dogum yapti. Zatn belli bi sureden snra yapiyolar ikinman gereken zamanida dr soyluyormus. Cihazla tespit ediliyormus sanci:) bende ilk norml denicem ama dayanamazsam yada dr yapalim derse ona birakicam. Oyle dusunuyorum. Mesela arkadsin heycndan sancisi surekli geri gitmis dr da epidrul yapalim artik gibi bi oneride bulunmus:) gibiNormal doğum düşünüyorum ama karar veremiyorum. Normal doğum yapan arkadaşlar tavsiyeleriniz?
Epidural nasıl bişey bende merak ediyorum. Normal Doğum yaptım kendi sancımla. İğne olunca hiç sancı olmuyor mu acaba. Sancı olmuyorsa hissetmiyorsak nasıl ıkınıp çıkartcaz bebişi. Sancının en şiddetli anında ıkınıyoruz çatalda... inşlh yaşayan yazar
Benm tecrubem yok ama epidural olma ihtimali yuksek. Arkadasm olmus. Birinde hissettmedm ama birinde hissetttim dedi. Iki tane dogum yapti. Zatn belli bi sureden snra yapiyolar ikinman gereken zamanida dr soyluyormus. Cihazla tespit ediliyormus sanci:) bende ilk norml denicem ama dayanamazsam yada dr yapalim derse ona birakicam. Oyle dusunuyorum. Mesela arkadsin heycndan sancisi surekli geri gitmis dr da epidrul yapalim artik gibi bi oneride bulunmus:) gibi
Ben düşünüyordum ama yaptırıp pişman olanları okudukça biraz korktum ve vazgeçtim doğrusu.
Zaten açıklık 4-5 cm iken oluyormuş epidural yine biraz sancı çekmiş oluyorsun.
Anladım canım onun için hastaneye baya erken gitmek lazım açılma olmadan açılma olduktan sonra Doğum çünküAğrıları tamamen yok etmiyormuş canım. Ama çok rahatlatacak derecede azaltıyormuş.ıkınma asamasına yakın ilaç vermiyorlarmis.
Anladım canım onun için hastaneye baya erken gitmek lazım açılma olmadan açılma olduktan sonra Doğum çünkü
4 cm açıklığın cok bir sancısı yok canım normal doğum yaptımBen düşünüyordum ama yaptırıp pişman olanları okudukça biraz korktum ve vazgeçtim doğrusu.
Zaten açıklık 4-5 cm iken oluyormuş epidural yine biraz sancı çekmiş oluyorsun.
Ben son haftalar hastaneden çıkmıyordum önünde yatarım bu defaDoğum açıklığı olana kadar gidilir zaten canım.4 cm falan da veriyorlar ilacı. O zamana kadar çoktan gitmiş olurum herhalde
Ben son haftalar hastaneden çıkmıyordum önünde yatarım bu defa
Çok soru Sorma kimseyle Doğum anıları konusunda sohbet etme koca karılara kulak Asma anı yaşa ikinci kızım yolda benim ilkinde de kimseyi umursamadım hep anı yaşadımSen tecrübelisin sanırım. Benim ilk dogumum olacak insallah.beynim felç sorulardan:)
Çok soru Sorma kimseyle Doğum anıları konusunda sohbet etme koca karılara kulak Asma anı yaşa ikinci kızım yolda benim ilkinde de kimseyi umursamadım hep anı yaşadım
Canım sen konuyu açtın diye söylüyorum kuzenim iki sene önce rpiduralli Doğum yaptı iğnede bi aksilik olmuş 7 ay bacak kısmı felçli oldu. Çok zor zamanlar geçirdi hastaneyle mahkemelikler . O sezeryan oldu ama ben bunu duyunca çok korktumBenim sormama fırsat verilmeden hemen anlatılıyor maşallah zaten doğum anılarını çok takmıyorum ama su epidural olayında felç falan diye korkutan oldu .her ne kadar şimdiye kadar yaptırıp da başına bişey gelen duymadıysam da yine de etkiledi
Canım sen konuyu açtın diye söylüyorum kuzenim iki sene önce rpiduralli Doğum yaptı iğnede bi aksilik olmuş 7 ay bacak kısmı felçli oldu. Çok zor zamanlar geçirdi hastaneyle mahkemelikler . O sezeryan oldu ama ben bunu duyunca çok korktum
Aynen bendede plana gerek Yok bakarsın epidurale gerek kalmaz pat doğurursun :))Hadi ya.çok geçmiş olsun canım. Ay allah hangisi hayırlı ise onu nasip etsin. Plan yapmamak lazım aslında
Aynen bendede plana gerek Yok bakarsın epidurale gerek kalmaz pat doğurursun :))
Yani mantikli:) benm arkadşm dayanamayp sezeryan yaptırmıştı:) ondan iyidr diye düşünüyorum.Sanırım ben de dayanamazsam yaptıracağım :)