• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epiduralle normal doğum(süper)

epidural dedıgınız belden ıgne mı ..

şu dogum hakında hıc bısey bılmıyorum :kedi:

maşaallah gerçekten
harika bir doğum hikayesi
Rabbim bizlere de böyle kolay, sağlıklı hayırlı bir doğum geçirmeyi nasip etsin

bebeğinizi güle güle büyütün a.s.

epidural dedıgınız belden ıgne mı ..

şu dogum hakında hıc bısey bılmıyorum :kedi:

evet arkadaşım,belden iğne yapıyorlar,oraya taktıkları bir aparat sayesinde uyuşturucu iğne yapıyorlar.acı veren bir uygulama değil.ben çok rahat ettim,tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile2

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah, size bağışlasın yavrunuzu. Doğumu kolaylaştırabilmek için ne tür egzersizler yapıyorsun?
Bana doktorum yüzme ve yürüyüş dışında bir şey önermiyor. Hamilelik öncesi düzenli olarak pilates yapmama rağmen hamile pilatesini dahi önermedi.
Paylaşırsan sevinirim canım..

Bende epidural normal doğum istiyorum ama korkularım var ben iğne bile yaptıramayan bi insanım nasıl oalcak bilmiyorum ama moral verdi bana bu yazı çok teşekkürler yalnız olmadığımı hissettim. İyiki bu internet denen şey var ve hikayelerimizi böyle paylaşabiliyoruz.Rabbim herkesi bi avazda kurtarsın inşallah :emir_bebek:

tebrikler canım,allah analı babalı büyütsün
ama burda yanlış yönlendirme olmasın ben de epidural aldım ama her şeyi hissediyordum...yani hissetmeme gibi bi durum yok,herkeste olmuyor demek ki...
burda bu tip hikayeleri okudukça cesaretlenmiştim,ağrı duymadan kolaycacık doğum yapacağımı sanmıştım ma hiç öyle olmadı...
ve maalesef 14 saat sancı çektikten sonra sezeryan oldum hem de genel anesteziyle...
yani okuyanlar çok kolay olduğunu sanmaınlar herkes farklı yaşıyor...yanlış yönlendirme olmasın...
ben sancıları çok şiddetli hissediyordum,rahat olduğum sadece yarım saat falandı...

superr canım saglıkla buyutun bebegınız.. bende epıdural normal dogum yaptım ama bagırarak ve tum sancılarımı hıssederk .. ztn epıduralım yapıldıgındaa acılmam 7-8 fln dı sanırımm.. ve daha sonrasında da epıduralımın buyuk ıhtımal kaymıs olmasındna dolayı o hıc bı ıse yaramadı bende.. catır catır dogurdum amaa yarasaydıı daha kolay bı dogum yaşayacaktım bende..

bu durumdan dolayı sureklı 15 ay boyunca (bebegım 15 aylık.) sırt agrıları cektım halada cekıyorum ara arada bas agrıları.. epıdural yapılan bölgem cok agrıyordu o da yenı yenı gecıyor .. ama herkesde bu durum bır olmuyor.. sen sanslıymıssın.. ne guzel..

ama sunu soymıyım kı yıne olsa yıne normal dogumu retcıh ederım.. mukkemmel bır duygu esımde dogumumda yanımdaydı oglumuz beraber karsıladık.. sunı sancı verıldıkten 3 saat sonra bebgım kucagımdaydı..

epiduralin tutmama ihtimalini duymuştum bende siz hangi hastanede doğum yaptınız acaba

tebrik ederim canım bebğini sağlıcakla büyütürsün inşallah
benim sorun şu 8 ay olmuş doğum yapalı baş ağrısı bel veya boyun ağrın oluyomu
bacaklarında uyuşma varmı
ve birde izmirde hangi doktor ve hangi hastanede epidural ile doğum yapptın bende
epidural istiyorum canım lütfen yardım

Back