• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epiduralla doğum yapan arkadaşlar bi bakarmısınız

eftelyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
2.934
19
116
39
Kütahya
arkadaşlar tansiyonum hamile kaldığımdan beri daha 10 7nin üstüne daha hiç çıkmadı hatta genelde 8 5 çıkıyor epiduralle normal doğum istiyorum ama doktorum tansiyonun çok düşük epidural yapamayız diyor bana yardımcı olurmusunuz

benim tansiyonumda genelde 10-7 çıkardı. ama onunda altına inmedi,sizinki genelde düşükmüş :(
ben epidural sezeryan oldum ama sizin durumunuza bişey diyemeyeceğim. doktorunuz düşük diyorsa vardır bi bildiği. hayırlı doğumlar diliyorum.

Bende epidural normal yaptım.. Benim tansiyonunda çoğunlukla 10-7 çıkıyordu.. Bende bir sorun olmadı ama doktorunu dinlemekte fayda var...

Bendede aynı durum var,tansıyon 9-6 ve 10-7 arası gıdıp gelıyor,bence doktorunu dınle allah etmesın kÖtÜ sonuÇlarla karŞılaŞma...sırf bu yÜzden ıyıce araŞtırıyorum...eĞer anestezı uzmanı bılgılıyse ve ılgılıyse epıdural olmadan Önce bol bol serum verıyormuŞ bÖylelıkle tansıyon Çok fazla dÜŞmÜyormuŞ ama yınede ıŞını Şansa bırakma.....

ben 17 gün önce doğum yaptım.epidural değil ama spinal ile oldum.gebelik boyunca tansiyonum 8 ya da 9a 5 oluyordu.doktorum düşük değil,yüksek tansiyonun problem olacağını söyledi.gben sezeryan oldum farketmiyor sanırım sezeryan ya da normal.hayırlısı olsun

benim tan 11 7 idi.ama epi sez düştü.9 a 5 e çıktı falan dediler.yani doktorunu dinle.daha detaylı bilgi iste...

bende epidural normal yaptım,tansiyon sorunum yok ama doğumdan yarım saat sonra tuvalette fenalaştım,yer sanki ayağımın altından kaydı,gözüm karadı düştüm,yani sonuçta narkoz veriliyor,demekki sorun olsada olmasada etkiliyor,doktoru dinlemek lazım,ama yinede birkaç doktora danış,doğum çok rahat oluyor,hayırlı doğumlar canım :))))

merhaba ben henüz hamile değilim ama epidüral normal doğumu çok merak ediyorum internette izlediğim videolarda epidüral iğnesi önce ince iğne sonra kalın iğne ile yapılıyor sonra o kalın iğnenin içinden ince birşey sokuyolar serum hortumu gibi bu işlemler sırasında acı hissi oluyomu

doktormunu dinlemeyi düşünüyorum ama doğumdan birazcık korkuyorum zaten onun için epidural istiyorum gerçi daha var bir dahaki kontrolde tekrar sorayım bakalım ne diyecek

valla arkadasım dayanabıldıgın noktaya kadar dayan derım ben ..
bursa medıcal park hastanesınde normal dogum yaptım epıdurallı oldu..
keşkeeee epıdurla yaptırmasaydımm 10 ay oldu nerdeyse epıdural yerım fecı agrıyor.. o hastaneye gıdıp o doktoru bulup agzıam gelenı saymayı duşunuyorumm.. nasıl bır apıdural yapıp o kateterı nasıl taktıysaa yamuk herıf benıde yamulttuuu... hala agrılarım var oglumu kucagıma aldıgımda fln normal yataken bıle agrıyor.. sabahları hep o agrıyla uyanıyorum hep o agrıyla geceyı edıyorum... sınemada bıle sırtıma yastık koyuyorum salona o yastıkla gırıyorum..

herkesde boyle bısey olmaz tabıkı ama anestezı uzmanını cok ıyı sec arastır.. onun dısındaa epıdural bana bı fayda etmedı dedım ya yanlıs yere ıgneyı batırmıs olmalı.. cunku avazım cıktıgı kadar bagırdım dogum esnasında.. onun dısında sancılara dayanbılıyorsun ..

ama yıne dogum yapsam yıne ıllada normal ısterım .. sonradan epıdural yerımde oluşan agrı dışında herksey mukemmeldı bı kac kez bagırdım ve ogmumun kafası cıktıg an bıttı sancılar fln pıtt dıye kesıldı..

ben buyuk ıhtımallee epıduralsız normal dogum yaptımm.. ıngeden bıle korkan bı ınsan olarak bunu basradım sende basarırsın.. ama tansıyonun normale donmesı lazım .. donmezsede yaptırma azcık dayan .. hersey gonlunce olsun tatlım .. sakın korkma cok guzel bısey cokk..

canım çok sağol baya moral oldu yazdıkların tansiyonum normale dönmeyecek herhalde doktorda epidural istemiyor hoş zaten benim doktorum çok fazla normal doğumda sevmiyor bakalım kızım nasıl doğmak isteyecek.inşallah seninde ağrıların en kısa zamanda geçer canım çok geçmiş olsun

merhaba ben henüz hamile değilim ama epidüral normal doğumu çok merak ediyorum internette izlediğim videolarda epidüral iğnesi önce ince iğne sonra kalın iğne ile yapılıyor sonra o kalın iğnenin içinden ince birşey sokuyolar serum hortumu gibi bu işlemler sırasında acı hissi oluyomu

çok hafif oluyor,dayanılmayacak bişey değil,zaten önce küçük bir iğneyle o bölgeyi uyuşturuyorlar,oda sinek ısırığı gibi,peşinden epidural yapılıyor,hafif hissediyorsun

epiduralle sezeryan oldum.tansiyonum hamilelik süresince düşüktü ama çok düşükte değildi. 100/ 70.
doğum sırasında iki kere tansiyon düşüklüğü yaşadım hemen müdahale ettiler. ama berbat bişeydi ölüyorum zannettim doğumdanda bişey anlayamadım. doktorunu dinle o yüzden.

Back