• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epidural spinal kombine olanlar

zaz24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2016
115
54
98
32
Merhabalar,
2 ay sonra doğumum var. Henüz anestezi doktoru ile görüşmedik ama doktorum kombine yapılacağını iletti. Kombine sezaryen olanlar var mı? Nasıl oluyor? Yani spinal iğnesi ile hızlı uyuşma olduktan sonra epidural katater mi takılıyor? Yaklaşık kaç dakikada uyuştunuz?
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Biraz korkuyorum.
Uyuşamam diye korkuyorum ve genele çevrilsin istemiyorum.
Doğum Acıbademde olacak.

Merhabalar,
2 ay sonra doğumum var. Henüz anestezi doktoru ile görüşmedik ama doktorum kombine yapılacağını iletti. Kombine sezaryen olanlar var mı? Nasıl oluyor? Yani spinal iğnesi ile hızlı uyuşma olduktan sonra epidural katater mi takılıyor? Yaklaşık kaç dakikada uyuştunuz?
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Biraz korkuyorum.
Uyuşamam diye korkuyorum ve genele çevrilsin istemiyorum.
Doğum Acıbademde olacak.
Ben sadece epidural oldum cok rahatti hicbir sey hissetmedim. Hastaneden cikana kadar da belimde kaldi agrim hic olmadi. Uyuşursunuz endiselenmeyin.

Ben sadece epidural oldum cok rahatti hicbir sey hissetmedim. Hastaneden cikana kadar da belimde kaldi agrim hic olmadi. Uyuşursunuz endiselenmeyin.
teşekkürler yorumunuz için.
O belinizde kalsa da uyuşukluğunuz 4-6 saat sonra geçti değil mi?

teşekkürler yorumunuz için.
O belinizde kalsa da uyuşukluğunuz 4-6 saat sonra geçti değil mi?
Buyuk olcude geciyor tabii ama zaten onu agri olmasin diye çıkarmıyorlar. O yuzden bir miktar uyusukluk kaliyor. Ama ayaga kalkip yuruyebiliyorsunuz o çıktıktan sonra da bir iki gun bir bacagimda hafif bir uyusukluk kalmisti sonra geciyor hepsi.

Back