epidural sezeryan olanlar yardım!

sanemito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
151
22
Arkadaşlar epidural sezeryan olan varmı evreleri neler sonda ve lavman yapılıyor mu?Taburcu olduktan sonra ağrılarının nasıldı yardimci olursaniz çok sevinirim.

Epidural sezeryan oldum, lavman yapilmadi, sonda takilmadi (ama sonda takilan arkadasim olmustu) hic agrim sizim olmadi, dogumdan bikac saat sonra ayaga kalktim dolastim, ertesi gun dus aldim kendi kendime, sonraki gun hastaneden ciktik eve 3 kat merdiven çıktım zorlanmadan.

Lavman yaptırmadı doktorum özellikle hemşireye yapma dedi demek ki yapan doktorlar var

Sonda taktılar tabii akşama kadar ayağa kalkmadım ayağa kalkınca da hemen çıkarmadı hatta sonra bir süresi varmış o gelince çıkardı 12 saat olabilir

Bunlar sorun değil zaten alışıyorsun gelip kanama vs de bakıyorlar

Ağrım sızım olmadı çok 2 gece yattım son gün hastanede duş aldım ından sonra da bir sıkıntı olmadı

Banada lavma yapılmadi.ama sonda takildi.sana tavsiyem canın nazikse sondayı epiduralden sonra taksinlar.bana hemsire once takmak istedi ben tabi resmen normal dogum yapar gibi çıngar cikardim kesin yarım saat uğrasti yapamadı.en son kayinvalidem hemsire çağırıp uyusturulduktan sonra takın dedi.hemsirede öyle yapti da ben şok oldum tabi bosunami onca acı çektim hemsirenin bunu basta düşünmesi gerekirdi yani.Velhasıl gerisi müthişti.inşallah seninkide kolay gecer ben ameliyat sirasinda heyecan yapmistim ondada bebegimi aldiktan sonra sakinlestirirsakinlestirici yapmislar odama cikana kadar hayal meyal hatırlıyorum.epidural bence cok iyi birsey zaten aksama kadar etkisi ancak geçiyo o zamana kadar agrin hafifler. Ilk kalkiş hemsire cok zor olacak simdiden soyliyeyim falan dedi ama hic zorlanmadan kalkip koridoru dolastim ben

Maşallah hepinize çok teşekkür ederim sağolun peki kaçıncı haftada sezeryan oldunuz acaba şuan 35 ci haftamdamdayim ben ve kızım olacak inşallah çok asagida yürürken çıkacak gibi oluyo çok zor tasiyorum

Ben 37. Haftam dolmadan oldum.Hayirlisi ile sagliktan kucagina alirsin inşallah

Ben 37. Haftam dolmadan oldum.Hayirlisi ile sagliktan kucagina alirsin inşallah
Bende öle istedim ama doktor erken olur dedi.bide dün doktora gittim bana kafa yapısı ve gövdesi 2 hafta önde bacaklar bir hafta önde dedi bir sorun olurmu acaba oan doktora soramadım eve gelince dank etti

Ben oğlumda 39+2 de spinal sezeryan olmuşltum 2009 da. Drum mümkün olduğu kadar anne karnında kalması taraftarıydı. Şükür hiçbir sorun yaşamadım, çok rahat geçmişti. 3.800 kilo 51 cm boydu bizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…