- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 148
- 34
Merhabalar güzel anneler...Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.. Normalde genel anestestezi ile sezeryan düşünüyordum ama bu hafta doktorumla konuşurken kendisininde ısrarıyla epidural anestezi ile doğum sekline karar verdik...Takdir edersiniz ki içimde biraz heyecan biraz korku var
.. Sizden ricam epidural anesteziyle doğum yapan tecrübeli anneler tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız:) Sizlerden edineceğim bilgilerle doğuma kadar kendimi hazır hissetmek hatta biraz daha sakin davranmaya çalışmak istiyorum..Şimdiden değerli yorumlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim güzel evlatlarınızı size bagıslasın![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)