E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Kızlar ben son ya kadar normal doğum bekliyodum fakat doğum işaretim kan oldu ilk olarak benden kan geldi ve dedim doğum başlıyo annemi ve eşimi aradım hastaneye gittik sancım adet sancısı gibiydi çok değildi ilk doğum olduğu için 6-12 saat sancı çekebileceği söyledi ve eve gönderdi neyse eve gittik karnımı filan doyurdum idrarım geldi ve wc ye gittim o esnada çok feci halde kanlar aktı benden ve acil hastaneye gittik o esnada yolda bile akıyodu şıkır şıkır dr beni acil sezaryana aldı ve karnım tok olduğu için epidural oldum herşey çok güzeldi bebğimi gördüm fakar o gittikten sonra ben fenalaştım nefessiz kaldım nefes alamıyodum yediklerim boğazıma gelmiş o esnada bana birsürü hortum soktular boğazıma çok kötüydüü
soracağım soruu epidurala girdiğiniz zaman sizin ağzına oksijen veya herhangi birşey koydularmı bana koymadılar
ben can çekişiyodum resmen ve başımda konuşuyolardı bayan bana bişeyler takmayı unutmuş sanırım hava die hatırlıyorum ama bilmiyorum
soracağım soruu epidurala girdiğiniz zaman sizin ağzına oksijen veya herhangi birşey koydularmı bana koymadılar
ben can çekişiyodum resmen ve başımda konuşuyolardı bayan bana bişeyler takmayı unutmuş sanırım hava die hatırlıyorum ama bilmiyorum