epidural (Prenses) normal doğum yapmak isteyenler

neserkan

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
411
381
323
36
arkadaşlar bende çok korku var ne sezeryan istiyorum ne normal doğum . acaba olan var mı bu şekilde doğum yapmak isteyenler doğum yapanlar lütfen yardımnlarınızı bekliyorum

bende yaklaştıkta korkmaya başladım her ikisi de cazip gelmiyor
cevapları merak ediyorum :26:

bende epidural düşünüyorum ilk gebeliğim... yani sezeryan düşünmüyorum çünkü Allah insanı bu şekilde yarattı en sağlıklısı budur diye düşünüyorum doğumdan sonraki süreç içinde hormonal açıdanda... sancıya katlanmak zor olduğu için epidural düşünüyorum ama bazı insanlar çok kolay olduğunu söylüyor normal doğumun o anki duruma göre değişicek sanırım düşüncem... Allah hayırlısını nasip etsin... :)

Doktorum ne istedigimi sordu bende normal istiyorum dedim ama catim biraz darmis. Bu catihla normal olmaz diyemem ama kendini fazla umitlendirme dedi. En dogrusu dogum zamani geldiginde bebegin pozisyonuna gore ve senin durumuna gore karar veririz dedi. Epiduralin tehlikelerinden dolayi esim hic yanasmiyor ama duruma gore bakacagiz. Birde dogum zamanini simdiden dusunup kendini strese sokma diyorlar. Hersey olacagina varir. Rabbim hayirli dogumlar nasib etsin herkese

Kesinlikle doğum hakkında kesin ifadeler kullanıp kendinizi şartlamayın. Gerçekten doğum başladığı anda belli olur herşey. Tabii normal doğum en iyisidir ancak doğum esnasında doktor en doğrusuna karar verecektir. Sadece tek tavsiyem doğum başlamadıysa ve doktorunuz suni sancı tavsiye ettiyse birkaç gün ek süre istemeniz. Belki doğum kendiliğinden başlar o sürede.

en iyisi normal doğum,canlarım.2 çocuk doğurmuş,tecrübeli olarak söylüyorum.2 yıl arayla 2 doğum yaptım,ilkinde sancıdan doğuma kadar 7 saat sürdü,ikincide 5 saat,çok zor oldu diyemem,çünki doğal olanı bu,doğumun ertesi günü her şey normale dönüyor.unutmayın,sizi doğuranı da doğurmuşlar,tabiatın kanunu yani...normal doğum için herhangi bir engel olmadıkca,en sağlıklısı normal doğum...

arkadaşlar bende 3 yıl önce epidurallı normal doğum yaptım çok şükür bir yan etkisi yok sezeryandada aynı işlem uygulanmıyor mu uygulanıyor bundaki tek fark bıçak altına yatmıyorsun tekrar doğum yaparsam yine aynı yöntemi isterim

inş bu şekilde doğum yapmak nasip olur

evt çok haklıısn suni sancı almanın anlamı yok bende böyle düşünüyorum biraz daha beklerim ama suni sancı almam allh bu şekilde epidurali yapmayı nasip eder hepimize

Kızlar bende 26 haftalık hamileyim inanın bende yaklaştıkça korkuyorum ama sezeryanda da belden igne yapmıyorlarmı aynı şey degilmi epidural doğum ve bende normal istiyorum inşallah normal olue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…