• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epidural normal doğum

kubraoguz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
38
1
13
32
Kızlar 33 haftalık hamileyim,, epidural normal doğum istiyorum,, bu yöntemle doğum yapan varsa biraz anlatır mısınız,, yan etkileri oluyo mu?? Bir de doğum esnasında ağrı falan oluyo mu,, ne hissettiniz tecrübeleriNizi yazar mısınız lütfen?? :-)

Kızlar 33 haftalık hamileyim,, epidural normal doğum istiyorum,, bu yöntemle doğum yapan varsa biraz anlatır mısınız,, yan etkileri oluyo mu?? Bir de doğum esnasında ağrı falan oluyo mu,, ne hissettiniz tecrübeleriNizi yazar mısınız lütfen?? :-)

bu konuda bende arastırma ıcersındeyım..umarım tecrube etmıs annelerden guzel bılgıler alırız cnm

canım ben degil ama arkadaşım yaptı,evet dogumda agrı oluyormuş ama normal dogum kadar degildir ve sezeryan olmadıgın için ayılma zahmetin olmayacak daha çabuk ayaga kalkacaksın ve bebegini ilk sen kucaklayacaksın ben tavsiye ederim bildigim kadarıyla tabi :34:

Canim 20 gun once epiduralle normal dogum yaptm simdilik bir yan etkisi yok dogum esnasinda agri hissetmedm ama uyusukluk gectikten sonra feciydi:-) merak ettgn baska bir sorun warsa sorabilirsn canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim 20 gun once epiduralle normal dogum yaptm simdilik bir yan etkisi yok dogum esnasinda agri hissetmedm ama uyusukluk gectikten sonra feciydi:-) merak ettgn baska bir sorun warsa sorabilirsn canim

uyusukluk gecince agrimi oluyor anlamadim :(

uyusukluk gecince agrimi oluyor anlamadim :(

Evet canim malesef dikis yerleri epizotomi dikislerinin agrisi cok kotu ama 1 gun kdr suruyor ertesi gun hafifliyor

Evet canim malesef dikis yerleri epizotomi dikislerinin agrisi cok kotu ama 1 gun kdr suruyor ertesi gun hafifliyor

umarım kesık atmaya gerek kalmazda kolayca dogururuz cok korkuyorum ya canımda tatlı bılmıyorum neolucak:18:

umarım kesık atmaya gerek kalmazda kolayca dogururuz cok korkuyorum ya canımda tatlı bılmıyorum neolucak:18:

Bilmiyorum doktoruna sor bunu ama yapilan normal dogumlarn hemen hemen hepsinde kesi oluyor

Peki epizyotomi esnasında birşey hissettiniz mi,, yani o acıyı hissettiniz mi epidural olmasına rağmen

Peki epizyotomi esnasında birşey hissettiniz mi,, yani o acıyı hissettiniz mi epidural olmasına rağmen

Hayir epizyotomi esnasinda aciyi hissetmedim hatta ne zaman kesti hic farketmedm bile ama dikis atarken ipi cekistirmesini fln hissettm ama aci yoktu

Ayy çok oluyorum canım ama birşey daha sorcam,, :-) doğum esnasında doktorun yönlendirmesi ile mi ıkınma oldu yoksa az da olsa bebeğin başının çıkması Vs. hissettin mi canım,, haa bi de kaç cm açıldığında epidural yaptılar???

Ayy çok oluyorum canım ama birşey daha sorcam,, :-) doğum esnasında doktorun yönlendirmesi ile mi ıkınma oldu yoksa az da olsa bebeğin başının çıkması Vs. hissettin mi canım,, haa bi de kaç cm açıldığında epidural yaptılar???

Bana epidural yapildgnda kac cmdim bilmiyorum o acidan sormak aklima gelmedi ama 4-5 cm oldugunda yapiyorlar genellikle. İkinma gercekten uyusuk oldugun aci hissetmedin icin yapmıyorsun aci duymak insani güclendirir ya ben aci duymadgm icin guclu ikinamadim ve sonuc ebe ve doktor karnima bastirma zorunda kaldi dogum sancisindan bile daha kötuydu o anlar bi 5-6 bastirmadan sonra dogdu bebebgm. Canim bilmem herkesinki mi oyle ama ben dogumdan sonra gunlerce uyuyamadim daha yeni yeni atlatiyorm

Canım yaaa baya sıkıntı çekmişsin,, peki önerir misin bizlere epidural doğumu,, bir daha doğuracak olsan tercih eder misin epiduralı

Canım yaaa baya sıkıntı çekmişsin,, peki önerir misin bizlere epidural doğumu,, bir daha doğuracak olsan tercih eder misin epiduralı

Canim bir daha dogurack olsam kesinlikle sezaryen yapacgm. Normal dogum dusunuyorsanz epidurali mutlaka öneriyorm epiduralsz gerckten cok cok zor olurdu benimki

Valla canım bende kesinlikle sezaryene karşıyım inşallah sezaryenlik bi durum olmaz diyorum,, tabi senin tercihin gene de,, cok cok tesekkur ederim yardimci olduğun için :-) :-*

Kızlar ben epidural ile normal doğum yaptım 39+4'de. Sadece şunu aöyleyebilirim, doğum bittiği saniye (gerçekten 1 dakika sonrası falan değil) tüm ağrı-sancı vs kesiliyor. Herşey bitiyor ve hayatına kaldığın yerden devam edebiliyorsun. Mesela ben gece yarımda doğum yaptım, sabah 7de kalkıp tek başıma duş aldım (bunu tavsiye olarak söylemiyorum, aslında yanlış birşeymiş doktorum başın dönüp düşebilirdin de dedi sonrasında; o yüzden siz sakın yapmayın. Ben iyi olma halimi anlatabilmek için yazıyorum size bunu.) velhasıl kesinlikle tavsiye edebilirim. Oturmam, kalkmam, emzirmem vs hepsi çok rahattı çok şükür.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada birşey daha söylemek isterim, benim ilk doğumda 8 cm'de çok az doz epidural yapıldı. Şimdi ikinciye hamileyim. Kısmet olursa bunu epiduralsiz normal doğum istiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back