Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 33 haftalık hamileyim,, epidural normal doğum istiyorum,, bu yöntemle doğum yapan varsa biraz anlatır mısınız,, yan etkileri oluyo mu?? Bir de doğum esnasında ağrı falan oluyo mu,, ne hissettiniz tecrübeleriNizi yazar mısınız lütfen??![]()
İnşallah canım yaa senin kaç haftalık
Kızlar 33 haftalık hamileyim,, epidural normal doğum istiyorum,, bu yöntemle doğum yapan varsa biraz anlatır mısınız,, yan etkileri oluyo mu?? Bir de doğum esnasında ağrı falan oluyo mu,, ne hissettiniz tecrübeleriNizi yazar mısınız lütfen??![]()
Canim 20 gun once epiduralle normal dogum yaptm simdilik bir yan etkisi yok dogum esnasinda agri hissetmedm ama uyusukluk gectikten sonra feciydimerak ettgn baska bir sorun warsa sorabilirsn canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uyusukluk gecince agrimi oluyor anlamadim![]()
Evet canim malesef dikis yerleri epizotomi dikislerinin agrisi cok kotu ama 1 gun kdr suruyor ertesi gun hafifliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
umarım kesık atmaya gerek kalmazda kolayca dogururuz cok korkuyorum ya canımda tatlı bılmıyorum neolucak:18:
Peki epizyotomi esnasında birşey hissettiniz mi,, yani o acıyı hissettiniz mi epidural olmasına rağmen
Ayy çok oluyorum canım ama birşey daha sorcam,,doğum esnasında doktorun yönlendirmesi ile mi ıkınma oldu yoksa az da olsa bebeğin başının çıkması Vs. hissettin mi canım,, haa bi de kaç cm açıldığında epidural yaptılar???
Canım yaaa baya sıkıntı çekmişsin,, peki önerir misin bizlere epidural doğumu,, bir daha doğuracak olsan tercih eder misin epiduralı