epidural normal dogum

Fulnep

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
1.195
69
358
Kafama takıldı...size de sorayım..
ben kızımı normal dogumla doğurdum.. merak ettıgım su,
epidural normal dogumda dogumdan onceki açılma sancılarını mı hıssetmıyorsun yoksa hem onu hem de bebek cıkarkenkii agrıkları acıları mı hıssetmıyorsun..
ben cok sukur acılma sancısı falan cekmedım dogumumda..suyum geldı hastaneye gıttım baktılar 10 cm acılmıs hemen doguma aldılar amaa doğurana kadar mafoldum tabıkı..
hamıle degılım ama merak ettım eger epiduralde bastan bebek cıkana kadar bırsey hıssedılıyor mu hıssedılmıyor mu?
hıs yoksa nasıl ıkınıyorsunuz neye gore?
tesekkur ettıııııııııııımm...

epidural normal dogum yapan yooooooooooooooooooooooookk muuuuuuuuu

bebeğin geldiğini hissediyorsun ama sancılar azalıyor yine ağrı çekiyorsun ama doğum kolay oluyo açılma fazlaysa tabii ıkınma falan olmadı ben de anüse baskı yapıyor be dedoğurduğumu bile anlayamadım ama iyi bir doktor olmalı epidural için

Ben epidural normalle kizimi kucagima aldim..ben ayni seyi doktoruma sordum..sadece sancilari hissetmiyorsun o kadar..ikinma anindaki aci yine ayni aciymis ama belki cok az da olsa epiduralin etkisi vardir..ama ben cok fazla da aci cekmedim diyebilirim ikindim bagrindim tabii ama benimki kolay bir dogum oldu diyebilirim..

19 gün önce epıdural normal yaptım şutum geldı hastaneye gıttım ve açılmam neredeyse yoktu 4 cm olana kadar bekledık o arada nstnın 19-20 verdıgı kasılmalarda bıle ınledım bur defa 80 derece geldı acıdan çıkardığımı hatırlıyorum sonra epıdural verdıler :)) kasıklarımda sızlama bıle hıssetmedım 10 cm açılana kadar karnımdan aşağısı tamamen uyuştu o arada uyudum bıle
Sonra drun yonlendırmesıyle ıkınmaya başladım oğlum elını kafasına koyduğu ıcın o surec bıraz zor geçit 1 sa sürdü ıkınmaya sırasında baskı hıssedılıyor ama dayanılmayacak gıbı degıl kesınlıkle bebegım çıkışında da canım yanmadı 1,5 saat sonra ayağa da kalkmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…