Epidural normal dogum yapanlar

merln

rabbim şükürler olsunnnn
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
1.355
50
163
20 haftalik hamileyim.ankarada zekai tahir burak hastanesinde epidural normal dogum yapmak istiyorum.devlet hastanesinde epidural yaptiran oldu mu hic.vip odada dogum yapmak istiyorum.ztb de ya da baska yerde dogum yapanlar tavsiyelerinize ihtiyacim var.bi an once hastane belirleyip hastane doktoruna da ,uayene olmak istiyorum...

benim de doğuma 10 gün kaldı ben de epidural normal düşünüyorum, bahsettigin hastanede bi tanıdığımız epidural sezeryan oldu gayet memnundu bir problem yaşamadı, bi arkadaşımda gazide epidural normal yaptı o da memnundu hatta kesinlikle epidural yaptır diyo ben de 29 mayıs hastanesinde yapıcam insallah hayırlı olur hepimiz için...

Rabbim hayirli dogumlar nasib etsin canim.ne kadar vereceksin hastaneye.yogun bakim unitesi varmi orada.

Rabbim hayirli dogumlar nasib etsin canim.ne kadar vereceksin hastaneye.yogun bakim unitesi varmi orada.

amin canım sana da hayırlı doğumlar inşallah. normal doğum 1650 TL mis, epidurale extra 500 TL alıyolar, yoğun bakım ünitesi de var o çok önemli gerçekten

amin canım sana da hayırlı doğumlar inşallah. normal doğum 1650 TL mis, epidurale extra 500 TL alıyolar, yoğun bakım ünitesi de var o çok önemli gerçekten

Hmm fiyati iyiymis.benim arastirdigim yerler hep 4000 ustu fiyatlar verdi.o yuzden devlet hastanesinde karar kildik sayilir.ama durmak yok doguma kadat arastirmaya devam ederim ben dogumdan sonra fikirlerini paylasirmisin canim.2013 temmuz anneleri konusunda yazarmidin.ya da buraya yaz ben oraya tasirim.benim gibi herkes merak ediyor epidurali.rabbim bize de nasip etsin 10 lara dusmeyi.cok az kalmis ne guzel

sancı hissetmeden normal doğum nasıl olabiliyor ki?? Hakikaten ben de çok merak ettim, olan varsa bizi aydınlatabilir mi?

sancı hissetmeden normal doğum nasıl olabiliyor ki?? Hakikaten ben de çok merak ettim, olan varsa bizi aydınlatabilir mi?

Canım sen sancıları hissetmiyosun fakat kasılmaları hissediyosun ve bu sayede ıkınıyosun yani, belden uyuşturuyolar yine ama sezeryandakinden farklı diye biliyorum..

2010 yili da epd.normal dogum yaptim..4-5 cm e kadar sanci cekiyorsunuz ve epiduraliniz yapiliyor..sonrasinda sancilari hissemiyorsunuz..ama dogum anina yakin ikinma sorunu almasin diye epd. tekrarlanmiyor ve dogum ani yasaniliyor ( genelleme yapmamayim en iyisi ben dogum anindaki tum agriyi hissettim ustelik 2 kez epiduralimi yeniletmistim).yani tamamen agrisiz acisiz bi yontem degil aslinda..sadece uzun zaman sanci cekmiyosunuz okadarr..

Yani yaptiralim mi sence yoksa deymez mi dihorsun.bi de igne ile ilgili sikintin oldumu bas agrisi bel agrisi felangibi...

Ebe monitorden takip edip sancin gelince ikinmani soyluyormus.sen hissetmiyormuşsun hicbirsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…