Merhaba arkadaşlar,
ben 37+5 günlük hamileyim benimde doktorum epidural normali önerdi, Doğum yapacağım hastahanenin düzenlemiş olduğu doğuma hazırlık kursuna katıldım ve anestesi uzmanı ile tanışma fırsatım oldum. Beni o kadar rahatlatıp ikna etti,ki... olumlu, olumsuz yönlerinden bahsetti. Uzman hekimler tarafından yapıldığında herhangi bir sorunla karşılaşma olasılığının çok az olduğunu söyledi.
Doğum hikayelerini bizlerle paylaşan arkadaşlar sizlere çok teşekkür ederim. Hayırlısı ile hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız. Dualarınızı eksik etmeyin
.
merhaba
hangi hastaneye gidiyorsun
Merhaba ben Kocaeli Acıbadem Hastahanesine gidiyorummerhaba
hangi hastaneye gidiyorsun
40 + 4 günlük olmuştu bebiş ama bende sancı vs yoktu hala..medical park bahçelievlerde oldu doğum.sabah 10 da suni sancı vermeye başladılar.aslında ben baştan epidural istiyordum zaten hastaneye gittiğimizde 3 cm.açılma olmuş bile ben farketmeden.4 cm.de de epidural istemiştim.açılman kolay oluyor hiç gerek olmayabilir epidurale dedi hemşireler.dayanabildiğin kadar dayan dayanamadığın yerde yaparız epidural diye kandırdılar beni:) e ben de dayandım.sonra iyice sıklaşınca sancılar epidural istedim.muayene ettiler 8 cm olmuş açıklık.ısrarla doğurcaksın zaten birazdan yapmayalım dediler ama ben baskın çıktım.anestezi yapıldı.sancı varken biraz zor oluyor kıpırdamadan durmak.zaten epiduralden sonra doğum masasına alındım ve 20 dak içinde doğurdum.2 ıkındım 3.ıkınmamda oğlum doğdu.ben sancıyı da çektim aslında .ama epiduralden sonrası süperdi.hiçbi sancı hissedilmiyor.güle oynaya doğuruyorsun.kesilip dikildiğini de hissetmiyorsun kesinlikle.bence siz 4 cm açılmada hemen yaptırın epidurali.hiç çekmeyin sancıyı boşu boşuna.şimdi düşününce o sancıyı çekmek de çok güzel geliyor bana ama canınız tatlıysa çekmeyin yani...epidural yapıldıktan sonra herşey laylaylom...tadını çıkarın...
suat süphan erşahin'di benim dr.um....aslında bana tercih bile bırakmadı normal doğacak bu çocuk dedi...ben de dr.lar sezeryan yapmaya çok meraklılar diye korkuyordum allem edip kallem edip sez. yapacak diye ama...kesinlikle normal doğum taraftarı süphan bey...doğumhane kadrosundan da çok memnun kaldım,sadece bana epidurale gerek yok diye ısrar etmelerine gıcık oldum,öyle demeselerdi baştan epidural olup çok daha rahat bi doğum süreci yaşayacaktım ama şu an o sancılar bile çok güzel geliyor bana...
Bende epidural normal doğum düşünüyorum. Gerçi hamile değilim ama en kısa sürede müjdeli haberi vericem sizlere. Çamlıca Medicana da doğum yapan varmı?
slm. oğluşum bugün 44 günlük. doğumu o kadar zor olduki... normal doğum istedim. epedural yapıldı, ödemim vardı bütün vücudumda. şansıma o kadar kötü bir anestezi uzmanı geldiki, 4.denemede fiyasko, 5.cide oldu. şuan hala belimi doğrultamıyorum. herkeste aynısı olucak değil ama benim şansızlığım işte....merhaba bayanlar aranızda epidural normal doğum yapan varmı? menun kaldınız mı veya şikayetiniz varmı? 1 ayım var doğuma ve hala karar veremedim de yardım edin nolur:uhm:
merhaba bende doğumdan çok korkuyorum o yüzden epidural normal düşünüyorum bence bu koonuyu dr unla konuş çevredekilerin söylediklerini takma kafana,düşünecek olursan doğumun her türlüsünün riski var sezeryanında öyle narkozu biraz fazla verdiler mi gittin allah korusun,kolay değil hiç biri sonuçta canından can çıkıyor..
doktorum korkmamam gerektiğini söyledi. Bademcik ameliyatının bile riskleri var dedi. ama ailem endişeli bu konuda doktorlar para için herşeyi der falan diyorlar kararsızım. 13ünde kontrole gidicem o zaman anestezi uzmanıyla görüşücem ve o hastanede ne sıklıkla yapılıyor bu doğum şekli bi araştırıcam
canım kısmetse ben de 1,2 gün içinde epiduralle normal doğum yapıcam..doktorum bu konuda beni o kadar çook rahatlattı kii eğer normal doğuma engel bir durumunuz yoksa bence keyfi davranmayın...doğum yaptıktan sonra ayrıntılı bir şekilde anlatırım yaşadıklarımı...tabi umarım kötü şeyler yaşamam,herşey yolunda gider....çoook az kaldıı:)))