canım allah bebişini analı babalı büyütsün.Evet kızlar sonunda ben de doğum hikayemi yazabiliyorum çok şükür. Daha doğum yapmamış hamile arkadaşlar sürekli doğum hikayeleriyle kendilerini rahatlatmaya çalışıyorlar bunu da bildiğim için konuya hemen gireyim 40. Haftamın dolmasına az kala kontrole gittik doktor ne bir açılma ne de Sancı olduğunu söyledi. Normal Doğumu o kadar istiyordum ki her doktor sancı gözükmüyor dediğinde umutlarım kırılıyordu. Doktor 40+1 de sunni sancıyla deneyeceğini eğer tepki alamazsa sezaryen olacağını hazırlıklı olmamı söyledi. Çok ama çok heyecanlıydım hep dua ettim Meryem sûresini eşimle birlikte okuduk. Neyse gün geldi 09.01.2015 günü yani 5 gün önce sabah dokuz da sunni Sancı verildi üç saat sonra 2cm açılmam oldu doktor iyi gittiğimi yalnız epidural için beklemem gerektiğini söyledi.bir iki saat daha bekledik 5 cm açılmam olduğunu epidural isteyip istemediğimi sordu kesinlikle evet dedimepidural yapıldı hiç ağrı olmayan bir işlem asla korkulacak bişey yok,sancım yarı yarıya azaldı. Beklemeye devam tabi... Ben bu arada çök kalk hareketi yapıyorum,yürüyorum oturuyorum.. Saat altıyı geçerken doktor geldi nstin üzerine yatmışım ve Bebeğin kalp atışını duyamamış panikle bebeğin kalp atışı azalmış sezaryen olabilir hemen muayene ediyorum dedi. Sonra baktı ve aaa gelmiş süper hemen başlıyoruz bi idrar yapılsın dedi tuvaletimi Yaptım bu arada lavman yapılmadı. Neyse doktorum Sancı geldikçe ıkın dedi derin derin nefes Alıp ıkındım. Bağırmak hiç işe yaramıyor sadece nefesiniz kesiliyor. Ebe bak zekiye iyi ıkınmazsan çocuğun nefessiz kalır deyince o an koptum ve bütün gücümü toplayıp ıkındım veeee Dünyalar Tatlısı oğlumun sesini duydum... O an bütün sancılar bitti ve ağlamaya başladım Dünyanın en güzel duygusuymuş o an farkettim.. Başta söylemeyi unuttum.. Ne bir sancım vardı ne de açılmam ama 9saatte çok güzel doğum Yaptım. İşte böyle kızlar sakın korkmayın hepimiz Allah a emanetiz stres yapmayın inşallah hepiniz rahatlıkla doğum yapar.. Bu arada ben ankara TOBB ETÜ hastanesinde doğum yaptım ve doktorum Simla hanımdı herşey dört dörtlük doktorum sanki arkadaş gibi çok güleryüzlü ankara da olup doktor ve hastane arayan varsa tavsiye ederim herkese hayırlı doğumlar
Sen bi de kucağına aldığın an ki duygu patlamasını bi gör, bugün sekiz günlük oldu... Her kucağıma aldığımda,kokusunu her içime çektiğimde Rabbim e şükrediyorum.. Iyi ki olmuş bebeğim, Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım...gözlerim doldu şu an anlattıklarınlabende 29 haftalık hamileyim ve oğlumu dört gözle bekliyorum deyim yerindeyse.O şimdi içimde kımıl kımılken bile gözlerim doluyor yerli yersiz heyecanım artıyor pürüzsüz tenini düşündükçe.O minik ellerini öpüp kokusunu içimize çekeceğimiz günü bekliyoruz eşimle.özenle elbiselerini çıkarıp katlıyorum çıkarıp öpüyorum.Çok mükemmel bir duygu annelik yolu :) onların canına kurban olurum yeter ki iyi olsunlar sağlıklı doğsunlar.
Sen bi de kucağına aldığın an ki duygu patlamasını bi gör, bugün sekiz günlük oldu... Her kucağıma aldığımda,kokusunu her içime çektiğimde Rabbim e şükrediyorum.. Iyi ki olmuş bebeğim, Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım...
Amin canım inşallah.. Sana tek tavsiyem rahat ol herşey olacağa varıyor çünkü.. Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallahayy hayırlı uğurlu olsun canım rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. benim de 4 haftam kaldı allah nasip ederse.. her gün dua ediyorum normal doğum olsun die.. inşallah rabbim bana da, normal doğum isteyen herkeslere de sıkıntısız kolaycacık doğumlar nasip eder..
Merhaba, birşey öğrenmek istiyorum sakıncası yoksa, normal doğumda kesik atıldığı zaman sonrasında iltihaplanma olduğu ve çok acı çektiği söyleniyor hatta üzerine oturamadığını söylediler.. bu doğru mu? Normal doğumu çok istiyorum fakat bunları duyduğum için korkuyorum. tabi bir de normal doğumda çocuğu elinden düşürdükleri, başını kopardıkları vs. korkunç hikayeler duydum hepEvet kızlar sonunda ben de doğum hikayemi yazabiliyorum çok şükür. Daha doğum yapmamış hamile arkadaşlar sürekli doğum hikayeleriyle kendilerini rahatlatmaya çalışıyorlar bunu da bildiğim için konuya hemen gireyim 40. Haftamın dolmasına az kala kontrole gittik doktor ne bir açılma ne de Sancı olduğunu söyledi. Normal Doğumu o kadar istiyordum ki her doktor sancı gözükmüyor dediğinde umutlarım kırılıyordu. Doktor 40+1 de sunni sancıyla deneyeceğini eğer tepki alamazsa sezaryen olacağını hazırlıklı olmamı söyledi. Çok ama çok heyecanlıydım hep dua ettim Meryem sûresini eşimle birlikte okuduk. Neyse gün geldi 09.01.2015 günü yani 5 gün önce sabah dokuz da sunni Sancı verildi üç saat sonra 2cm açılmam oldu doktor iyi gittiğimi yalnız epidural için beklemem gerektiğini söyledi.bir iki saat daha bekledik 5 cm açılmam olduğunu epidural isteyip istemediğimi sordu kesinlikle evet dedimepidural yapıldı hiç ağrı olmayan bir işlem asla korkulacak bişey yok,sancım yarı yarıya azaldı. Beklemeye devam tabi... Ben bu arada çök kalk hareketi yapıyorum,yürüyorum oturuyorum.. Saat altıyı geçerken doktor geldi nstin üzerine yatmışım ve Bebeğin kalp atışını duyamamış panikle bebeğin kalp atışı azalmış sezaryen olabilir hemen muayene ediyorum dedi. Sonra baktı ve aaa gelmiş süper hemen başlıyoruz bi idrar yapılsın dedi tuvaletimi Yaptım bu arada lavman yapılmadı. Neyse doktorum Sancı geldikçe ıkın dedi derin derin nefes Alıp ıkındım. Bağırmak hiç işe yaramıyor sadece nefesiniz kesiliyor. Ebe bak zekiye iyi ıkınmazsan çocuğun nefessiz kalır deyince o an koptum ve bütün gücümü toplayıp ıkındım veeee Dünyalar Tatlısı oğlumun sesini duydum... O an bütün sancılar bitti ve ağlamaya başladım Dünyanın en güzel duygusuymuş o an farkettim.. Başta söylemeyi unuttum.. Ne bir sancım vardı ne de açılmam ama 9saatte çok güzel doğum Yaptım. İşte böyle kızlar sakın korkmayın hepimiz Allah a emanetiz stres yapmayın inşallah hepiniz rahatlıkla doğum yapar.. Bu arada ben ankara TOBB ETÜ hastanesinde doğum yaptım ve doktorum Simla hanımdı herşey dört dörtlük doktorum sanki arkadaş gibi çok güleryüzlü ankara da olup doktor ve hastane arayan varsa tavsiye ederim herkese hayırlı doğumlar
ÇOK SEVİNDİMKesik atıldı ama asla iltihaplanma filan olmadı. Sadece 1 hafta boyunca üzerine otururken bizde büyük abdest de zorlandım o kadar. Sana şöyle söylim ilk gün ayağa ve şimdi iki ay geçti çok iyiyim çok şükür. Baş kopartma hikayelerini filan da kim söylüyosa eğer aferin çok güzel moral veriyor. Doktorun eğer iyiyse bunları Düşünme derim ben. Tabi ki ağrıların olacak doğum yapıyorsun sonuçta ama çok çabuk toparlıyosun onu söylim. Ama iltihap olayı filan vücutla alakalı bişey herkesin vücudu farklı tepki verebilir ona bişey diyemem..
BİZE DE DUA ETKesik atıldı ama asla iltihaplanma filan olmadı. Sadece 1 hafta boyunca üzerine otururken bizde büyük abdest de zorlandım o kadar. Sana şöyle söylim ilk gün ayağa ve şimdi iki ay geçti çok iyiyim çok şükür. Baş kopartma hikayelerini filan da kim söylüyosa eğer aferin çok güzel moral veriyor. Doktorun eğer iyiyse bunları Düşünme derim ben. Tabi ki ağrıların olacak doğum yapıyorsun sonuçta ama çok çabuk toparlıyosun onu söylim. Ama iltihap olayı filan vücutla alakalı bişey herkesin vücudu farklı tepki verebilir ona bişey diyemem..
Inşallah tatlımgözünaydın allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi de nasip etsin .inşlah bizde senin gibi kolay doğum yapabilriz ..
şimdi düşünüyorum da keşke sigortamı yaptırsaydımEğer özel sağlık sigortanız varsa kesinlikle tavsiye ederim. Benim doktorum simla okumuşoğlu karacaydı. Çok güzel rahat bir doğum oldu hizmetten de memnun kaldım tavsiye ederim tabi sizin doğumunuz nasıl olur sıkıntı olur onu bilemiyorum ama ben memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?