Slm kizlar hamileligimde hep buradaki hikayeleti okudum hep benimde guzel hikayem olur insallah dedim.Oncelikle sunu soyliyim ben igneden kacan biri olarak normal dogum yaptim hala kendim bile inanamiyorum.Dogum tahmini 16 ekimdi ayin 5 de doktorum erken bekleme kese daha eskimemis gecikicek bebegin rahati iyi dedi.Ben yurt disinda yasiyorum ertesi gun ablam geldi ilk cocuk oldu icin yardima.Neyse ayin 8 de ablam esim falan okadar cok gezdikki eve toplanirken icimde bir his var sanki bu aksam dogum olucak dedim eve geldik esime yine hazirlikli ol bu aksam hastaneye gidicez dedim esim nerden bilyosun dio.Neyse saat 11 bucuk gibi yattik artik oyle bi dusuncem hissim yoktu 15 dk sonra falan karnima bicak saplanir gibi bi agri geldi birden bagirdim esim firladi yataktan isigi acti birden kalktim suyum geldi.Dedim suyum geldi esim inanmiyo hem agliyorum hem yemin ediyorum esim tuttu kolumdan banyoya goturdu ablamda kalkti falan ben korkudan hep agladim en buyuk pismanligim bu aslinda hic oyle agri falan cekmedim.Neyse hazirlandik falan oyle acele etmedim fazla bindik arabaya muzigi son ses actim oyle gittik hastaneye saat 1.45 te vardik nstye baglafilar agri bi hizli gelyo bi yavas gelyodu.Odaya aldilar beni 5 stm acilma varmis epudral istedim bi kiz geldi japon ben hem agliyorum hem bagriyorum bumu yapicak bu acemi cok genc yapamaz die nasil olsa anlamiyo sonra suni sanci saldilar yattim cok iyi hisedyodum kendimi esimde yanimda esim yorgun oldu icin koltukta uyu sen dedim butun hikayelerde okudum icin saatlerce agri cekip bekleyecemi dusunuyodum,esim yatti uyumaya bende ablamla kamera actim konusuyoruz odayi falan gosteryorum ablam aglamaktan gozleri kipkirmizi olmus canim ablam iyiki gelmis,agri dedigim gibi bi hizli bi hafif gelip gidiyo ama oyle abartilcak bi agri deil.Yarim saat sonra falan baya hizli bir agri girdi bebegin indigini hissetim hersey cok cabuk olyodu esimi uyandirdim hemsireler geldi bakmaya 10 sntm acilma var dediler dogum icin malzemeleri hazirlamaya badladilar.Ben basladim yine aglamaya bana yavas ikinmami agri geldikce ikinmam gerektini soylediler; agri gittiginde dinlenyodum.Ikinmalarim cok uzun surdu aynada bebegimin kafasini gosteryolar kafasi gorunyo ama bitullu cikaramadim cikmayacak imkyansiz okadar yerden nasil cikacak bu bebek diye baryorum esim saolsun cok destek verdi olcak cikcak az kaldi die okadar bagirdim ama bosuna baryom agri falan hisetimden deil korkudan ☺ sonunda oyle hizli ikindimki bebegimin yag gibi cikisini hissetim 5.34 de dogdu oglum 3.650gr.Cikar cikmaz kucagima verdiler bebegimi bu sefer bagira bagira agladim esimde agladi inanilmaz bi duygu surekli cook tatli dedim cok guzeldi sonra bebegimi temizlediler esimin ustunu cikarttilar esime verdiler bebegi babasinin konusunu alsin die.Inanilmaz tarifi olmayan bir duygu cok guzeldi ayni ani tekrar yasamak isterim.Allahim herkese yasatsin bu duyguyu kesinlikle normal dogum yapin hem anlatabilecegniz guzel bi hikayeniz olyo hem herseyi hisedyosunuz bebegin cikti ani.Hamisler sakin korkmayin doktorum bana soyle demisti son gittigimde korkma O BEBEK ORADAN BI SEKILDE CIKACAK NORMAL VEYA SEZARYAN RAHAT OL ASLA ORADA KALMAYACAK.canim oglum simdi iki aylik oldu misil misil uyuyo yanimda uzun oldu kusura bakmayin kisaltmis hali bu ☺