ben 1 yıl önce epidural doğum yaptım ama binpişman oldum..bünyeden bünyeye değişirmiş meğer herkes epiduralla ilgili toz pembe bir tablo çizmişti ama rezil bişeymiş..benki elimi bıçak kestiğinde dayanamam epiduralda canlı canlı doğuma şahit olmak çok kötüydü..doktorun rahime bastırması suların çıkması için dikiş anıı karındaki hareketler psikolojimi bozdu...
doğumdan sonra baş ağrısı çok çektimm..baş bel ağrılarım yüzümden evldımı kucağıma yardımsız alamıyordumm...yürümekte zorluk çektimm ..keşke normal doğum yapsaydımm..sütte problem olmadı ama bel, baş ağrısından emziremediğimden göğüslerim süt doldu şişti ateş ve ağrı yaptı![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
aslında epidural demek bir bakıma sakat olmayı göze almak demekmiş bunuda doğumdan sonra öğrendim omurilik sonuçta geçici felç ediliyor omuriliğe vurulan iğne ile ki bu iğne allah muhafaza 1 mm yanlış vurulsa kökten gittin ...artık 2. çoçuğu kesinlikle düşünemiyorum anne olmak zor doğum riskini göze alamam..hastaneye gittiğimde kadınlara bakıyorum kimi doğumhanede sancı çekiyorki doğum yapsın kimine suni sancı veriliyor kimine sezaryen için gün..kimide ALLAH muhafaza doğum esnasında vefat ediyor benim doğumumdan 1 hata önce sezaryenle doğum yapan diğer hasta vefat ettmişti..çoçuğu annesiz kaldı ....ALLAH bayanlara yardım etsinn erkekler ne rahatlar bu kadınların nedir bu çektiklerimiz...eğer hasasanız içiniz bu durumları kaldırmıyorsa epidural yapmayınız bayılıp bişey görmeseydim en azından bu kadar yıpranmazdı psikolojim![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
doğumdan sonra baş ağrısı çok çektimm..baş bel ağrılarım yüzümden evldımı kucağıma yardımsız alamıyordumm...yürümekte zorluk çektimm ..keşke normal doğum yapsaydımm..sütte problem olmadı ama bel, baş ağrısından emziremediğimden göğüslerim süt doldu şişti ateş ve ağrı yaptı
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
aslında epidural demek bir bakıma sakat olmayı göze almak demekmiş bunuda doğumdan sonra öğrendim omurilik sonuçta geçici felç ediliyor omuriliğe vurulan iğne ile ki bu iğne allah muhafaza 1 mm yanlış vurulsa kökten gittin ...artık 2. çoçuğu kesinlikle düşünemiyorum anne olmak zor doğum riskini göze alamam..hastaneye gittiğimde kadınlara bakıyorum kimi doğumhanede sancı çekiyorki doğum yapsın kimine suni sancı veriliyor kimine sezaryen için gün..kimide ALLAH muhafaza doğum esnasında vefat ediyor benim doğumumdan 1 hata önce sezaryenle doğum yapan diğer hasta vefat ettmişti..çoçuğu annesiz kaldı ....ALLAH bayanlara yardım etsinn erkekler ne rahatlar bu kadınların nedir bu çektiklerimiz...eğer hasasanız içiniz bu durumları kaldırmıyorsa epidural yapmayınız bayılıp bişey görmeseydim en azından bu kadar yıpranmazdı psikolojim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)