epidural dogum

ben ankarada medicana hastanesinde doğum yapacağım doktorum op.dr.cüneyt genç anestezi doktoru sinem hanım diye bir bayan gelecek işinde çok uzman olduğunu biliyorum. doktoruma epiduralin riskini sorduğumda epidural anesteziyi ben yapsam tabi ki felç kalırsın önemli olan bu işi yapan kişinin anestezi doktoru olması ve bu konuda tecrübeli olması gerekir dedi.

ben epidural yaptırdım vede çok memnun kaldım allah nasip ederde 2. ye niyetlenirsem yine epidural olmak isterim bambaşka birşey .

doğum sonrası baş ağrısı v.s. gibi şikayetler yaşadınmı yani doğumdan sonra nasıl oluyo we nerde yaptın doğumu? bnde epidural konusunda iyi olan bir hastane arayışındayım:hulya:

arkadaşlar epidural yaptıranlar hangi hastanede hangi uzmanın yaptığını söyleyebilirmi?? ben nerden anlayacağım ki çok tecrübeli olduğunu anestezi uzmanının??

katılıyorum nurcana hangi hastane olduunu da söylersenzi en azından araştırırız bizde ama tekrar söylüyorum türkiye hastanesi nde anestezi uzmanı nezih berksoy gözü kapalı bu işin ehliymiş agrisizdogum.com sitesinden bakabilirsiniz

bahçelievler medicalparkta yaptım anestezi dr unun ismi aklımda deil ama iyi iş çıkardı:))) başağrısı bel ağrısı vs. hiçbişey yaşamadım çok şükür...

katılıyorum nurcana hangi hastane olduunu da söylersenzi en azından araştırırız bizde ama tekrar söylüyorum türkiye hastanesi nde anestezi uzmanı nezih berksoy gözü kapalı bu işin ehliymiş agrisizdogum.com sitesinden bakabilirsiniz

canım bu hastanede normal ve sezeryan fiyatlarını biliyormusun? ve muayene fiyatlarını tabi?

X