epidural anestezimi genel anestezimi ne yapcam ben şimdi

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
40
kızlar bu gün doğum yapacağım hastaneye gittim gayet konforlu güzel en önemliside temiz bi hastane doktor kontrol etti nts ye girdim ve bana ayın 17 sine gün verdi önümüzdeki perşembe sezeryanla oğluma kavuşcam inşallah ben bi türlü karar veremedim epidural anesteziylemi yoksa genel anesteziylemi doğum yapayım sadece belden aşağısı uyuşunca herşeyii duycam bebeğimi hemen görcem ama en sağlıklısı hangisi karar veremedim lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız

epidural anestesiyle bir arkadasım doğum yaptı bi hafta yerinden kalkamadı şiddetli baş ağrısı şikayetiyle riskli diyorlar tv'de sahit oldum bi bayan da epiduraldan sonra felç olmuş birisi beyin kanaması geçirmiş karar sizin

Arkadaşlar 19 gün önce epidurel anestezi ile doğum yaptım ve bebeğimi doğar doğmaz görebilmek nasip oldu..Herşey çok güzel gecti çok şükür bahsettiğiniz şikyetler bende olmadı 2 gün hastanede yattım muhakkak ağrısı sızısı acısı oluyor neticede doğum..
Ama şuana kadar ciddi birşey yaşamadım Rabbimde kimseye nasip etmesin..

canım bende 10 gün önce genel anestezi ile doğum yaptım epidurali doktorum önerdi ama ben ameliyat masasında cesaret edemedim.genel anesteziden memnun kaldım çok şükür bi sıkıntı olmadı.eğer cesaretli isen tabiki epidural daha rahatmış canım hakkında hayırlısı olsun..

7 aralık pazartesi genel anestezi ile doğum yaptım,yarısı gün oğlum kucağımda evime döndüm..şimdi hem misafirle,hem bebek ve diğer iki çocuğumla başetmeye çalışıyorum...
...

çok saolun kızlar perşembeye kadar düşünmeye devam etcem hayırlısı neyse o olsun allahım yardım etsin

senin gibi karasızdım ama epidurelde bazı olası ihtimalleri duyunca ve çevremde de bir kaç canlı örnek olunca bende onlardan biri olabilirim diye korktum vazgeçtimm..genel anestezi olddum...çok memnunum..2 saat sonra oğlumu görebildim ama en azından doğum anıyla ilgili tek hatırladığım oğlun 5 dakika içinde doğucak demeleri ve çok uyudun artık uyan diye tokatlamaları:)

bana anestezi uzmanı sordu hangisini istediğimi.sorarkende genel istersen ayıldığında ağrın daha çok olacak.epuduraldede baş ağrısı gibi yan etkiler var dedi.ben genel istedim.yalnız ben çok panik yapan bir insanım.bir şey hissetmesemde doğuma şahit olmak benim için zor olurdu.birde belimin uyuşturulması fikri bana çok korkunç geliyor

yakında bende sezeryan olacağım.ama zannedersem genel anestezi olacak.zaten çok panik bir insan olduğum için epidurali kaldıracağımı zannetmiyorum.

bende çok kararsızdım bende felç olmuş bi bayanı gördüm tvde bebegini hemen görmek güzel ama o süreç beni kasıyor doktorlar seni keserken orda öyle beklemek bana kriz gelir kesin genel anesteziye gerek kalmadan ben bayılır giderim.
genel anestezidede uyanamama riskin var epidural ve spinal anestezidede felç olma riskin var allahım korusun ama felç olmayı hiç uyanamamaya kesinlikle terch ederim.allah yardımcımız olsun.bende zaten migren var baş agrısıda yapıyorsa çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…