ben de çok araştırdım arkadaşlar,hatta farklı hastanelerin uzmanlara konuştum,ben normal doğum yapacam bir terslik olmazsa,ve epidural isiyordum,bu benim ikinci doğum olacak,birincide baya zor oldu için,çok korkuyorum:çok üzgünüm:,her neyse,benim eşim baştan karşiyıdı,ama ben inatla soruşturdum,ve genellikle uzmanlar şoyle dediler:epidural çok hoş bir şey,ama bu yontem henüz otturmadı için,çok iyi anestezi uzmanı bulmak mesele,çunkü risk çok fazla(felç kalma gibi):1no2:,ve şansına benim arkadaşimın gelinı doğum yapmış MESAda özel hastanede o da benim gibi epidural istiyordu,ama sezeriyan da,ve ne oldu bi bilin
mühteşem anestezi uzmanı kanalı bulamamış,tam narkoz vermiş kıza:teselli:,bana da benim doktorum dedi bu sadece uzmana bağılı değil,sizin bi hastalık varsa,vea o ani duruma,belki kişisel size uygun olmayabilir:uhm:,ve elbette akıllı anestezist bunun riskini almak istemez,başka bi bahane bulur ve vazgeçer epidulaldan:çok üzgünüm:,malesef ,ben oturdum düşündüm,alah yardımcim olsun,ben epiduraldan vazgeçtim,siz de dikkat olun ne olur bi daha araştırın