gebito
ben epidurale sancı beni aşırı zorlayınca hastanede karar verdim.İlk iğne yapıldığında foruma yazıodum bile.O kadar rahattım.Sanci geldiğini hissediodum ama ufacık bı zorlanma şeklinde.Cok konforluydu.Yaklasik iki saat sonra ilaç etkisini kaybetmeye ve ben sancıları hissetmeye başladım.Oysa ben ilacın etkisi bebek doğana kadar saniodum.Hemen hemşireye bı doz daha istediğimi söyledim.Bi doz daha yapıldı.Ama etkisi daha kısa ve konforu daha azdı.Benim beklentim birinci doz gibi olunca sirazem kaydı tabi.Sanciyi hissettikce sinirim bozuldu.Sabah 9 da başlamıştı sancım.Acilmam yeterli olmayınca ikinci epiduralin etkisi biterken bı de suni sancı verildi.Artik ameliyathaneye indiğimde acıdan bilincimi kaybetmeye başlamıştım.Size tavsiyem mutlaka ilacın etkisinin ne kadar sürdüğünü sorun,sanciyi 10 üzerinden kaç derece hissedeceğinizi sorun,verilen epiduralin doz doz yükselip yükselmesini ve neye göre artırıldığını sorun,etkisinin kaç saat olduğunu sorun,doğumun hangi aşamasında yapılacağını sorun,kaç doza kadar yapılabileceğini ve epidurale rağmen dogum gerceklesmiosa gecikiosa ne yapılacağını sorun,etkisi geçmeye başlayınca hemen yeni dozu isteyip istemeyeceğiniz ve Max kaç doz alabileceginizi kaçıncı dozdan sonra genelde doğumun beklendiğini sorun.Bunlar tamamen benim yaşadıklarım siz bambaşka bi tecrübe yaşayabilirsiniz.Ben süreci bilmediğim ve son anda epidurale karar verdigim için ilaç etkisini kaybedince sirazem kaydı ve o acıya dayanamadım.Ameliyathaneye inip sezeryan için uyusturuldugumda artık sancidan o kadar yorgun düşmüştüm ki uyudum
herkes iyi misiniz diye soruodu.Artik en son çok iyiyim sadece aşırı uykum var uyuyorum merak etmeyin beni dedim ve uyumaya devam ettim
.Size şimdiden hayırlı,sağlıklı ve konforlu doğumlar diliyorum.