• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Epiderm Bağdat cad gidenler acil

veganvegan

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
68
17
288
İstanbul
merhaba Kızlar fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.Bacaklarıma yaptırmak istiyorum alex ile. Daha önce Kartal Umut hastanesinde yaptırmıştım koltukaltı ve genital memnun kalmıştım. Bacaklarıma da baslıyım demiştim bacaklarımdaki kıllar ince özellikle üst bacak.alexle yaptılar Hiç sonuç alamamıştım bırakmıştım bide cihazın ucunu önceki seanslarımda cildime degdirmemişti ama bacaklarıma başlayınca bastıra bastıra yaptı mskinenin ucuyla yara olmuştu hep bacaklarım. Şimdi epiderm ile görüştüm alt bacagına olur üst bacagına denemen lazım bişey söyleyemem dedi. Denersem ya işe yaramassa dedim. 1 seans yaptırmak sana bişey kaybettirmez dedi. (Bu arada 1 seans bacak 350 tl) tavrı hiç hoşuma gitmedi deneme atışı yap da bakıyım ozmn dedim deneme atışı bişey kazandırmaz sana anlamassın dedi bu seferde. Epiderm e gidenler yardım edebilir mi güvendiğim biyer ama tavırlarına sinir oldum çok anlayışsızlar. Alt bacak 240 tüm bacak 350 sizce ne yapmalıyım alt bacagım zaten incecik ve fiyat farkı az. Ama tüm bacak da boşuna para vermek istemiyorum. Umuttaki kötü tecrübeden sonra başka yere de gitmek istemiyorum

Back