Günaydın kılıçbalığı;Uygulama şeklini yazar mısın? Hangi işlemler uygulandı, düzleştirme falan yapıldı mı?
NERDE OTURUYORSUN CANIMbende düsünüyorum yaptırmayı ama brezilya fönü diyolar burda bu islemeayırt bile edemiyorlar daha kime güveneceğim
evet canım benimde en çok korktuğum buydu, yani kendim yıkadıktan sonraki sonuç.. ama gerçekten korktuğum gibi olmadı saçlarım parlak ve yumuşacık.saçlarımın kremsiz açılması imkansızdı. şimdi bakım şampuanımla saçımı yıkıyorum ve kelebek tokayla topluyorum. vücudumu sabunlarken şampuanı saçımda bekletiyorum.duştan sonrada hafif kurutuyorum ve uçlarına serum sürüyorum nemlendirici sütü de sıkıp tarıyorum ve tekrar kurutuyorum.
canım benim sana cevap vermemek ne demek, senden o kadar çok şey öğreniyorum ki:):)
bende burdan arkadaşlara yardımcı olabiliyorsam mutlu olurum.
bende düsünüyorum yaptırmayı ama brezilya fönü diyolar burda bu islemeayırt bile edemiyorlar daha kime güveneceğim
NERDE OTURUYORSUN CANIM
Merhaba sonraki izlenimlerinizi de paylaşabilir misiniz acaba :)Tahmin ettiğim gibi uygulanmış, bence gayet iyi yalnız normalde bakım ürününden sonra saçlar genelde yıkanmıyor sadece su ile arındırılıyor ama demek ki Enzo'nun uygulanışı böyle...
Saçlarını kendin yıkadıktan sonra durum ne oldu? Yıpranma derecesine göre öncesi ve sonrası diye bakarsak sence başarı oranı nedir?
Bu arada cevap için teşekkür ederim canım.
Selam, kızlar peki bu ürünü ben nerden alabilirim ??lütfen yardımcı olurmusun lütfen ?? Ben almanya'da kalıyorum bunu almak istiyorum adress ve web adressi ürünü nerden alabilirim. Lütfen yardımcı olursanız memnun olurum . Saygılar senay
Selam, kızlar peki bu ürünü ben nerden alabilirim ??lütfen yardımcı olurmusun lütfen ?? Ben almanya'da kalıyorum bunu almak istiyorum adress ve web adressi ürünü nerden alabilirim. Lütfen yardımcı olursanız memnun olurum . Saygılar senay
Merhaba kızlar;
sizinle bir deneyimimi paylaşmak istedim.C.tesi günü saç botoksu yaptırdım. Bunu ilk duyduğumda saça da mı botoks oluyormuş diye şaşırmıştım.internetten çok araştırdım.yaptıran arkadaşların çoğu memnun kalmış.ama marka olarak tereddütlerim vardı.benim saçlarım röfleli,çok kuru ve artık çok yıprandı.fön çektirdiğim halde fönü tutmayan bir hale geldi.neyse arkadaşlar c.tesi yaptırdım ve sonuç mükemmel.saçlarım ipek gibi oldu.ışıltısı ortaya çıktı.enzo nun bakım şampuanını,saç serumunu ve saç için nemlendirici sütünüde aldım.zaten bu bakımı yaptırdıktan sonra diğer normal şampuanlarınızı kullanamıyorsunuz.ben memnun kaldım.şampuanın fiyatı 70 tl. size çok gelmesin 2 ay kadar gidecek.çünkü konsantre bir ürün.
benim durumumda olan arkadaşlara sesleniyorum pişman olmazsınız