• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Enza

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

symbhsh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
10
4
1
31
Herkese merhaba
Seneye mayıs gibi düğünüm olacak inşallah.
Kış döneminde indirimli olur diye düşündüğümden çoğu eşyamı aralık Ocak gibi alayım diyorum.
Salonum için chester tarzı mobilya almayı düşünüyorum
Açılabilir olması sebebiyle tercihim bu model gibi

Enza'dan alışveriş yapan yada açılabilir chesterlarla İlgisi bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_0047.webp
    IMG_0047.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 343
Herkese merhaba
Seneye mayıs gibi düğünüm olacak inşallah.
Kış döneminde indirimli olur diye düşündüğümden çoğu eşyamı aralık Ocak gibi alayım diyorum.
Salonum için chester tarzı mobilya almayı düşünüyorum
Açılabilir olması sebebiyle tercihim bu model gibi

Enza'dan alışveriş yapan yada açılabilir chesterlarla İlgisi bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Chester cok tarzım değil ama enza home tavsiye ederim.

Enzadan gecen sene kose takimi aldim acilip yatak oluyor memnunum simdilik. Kesinlikle indirimlerini takip edin ama. Ben 2300 tl ye almistim bir ay sonra arkadasim 1800tl ye aldi ayni kose takimini...

Enzadan gecen sene kose takimi aldim acilip yatak oluyor memnunum simdilik. Kesinlikle indirimlerini takip edin ama. Ben 2300 tl ye almistim bir ay sonra arkadasim 1800tl ye aldi ayni kose takimini...
Hangi köşe takımı acaba ismini öğrenebilirmiyim?

Salonum için dediğine göre şu kullanılmayan odaya almayın bişey.
Yada salonda oturun.

enza ürünlerini istediğimiz zaman eliyle getirip kurdu, bir süre sonra çekmecemin tam kapanmadığını farkettim, aradım, ilgilendiler, problem çözüldü. Kurumsal olduğu için sistemli çalışıyor. (Koltuk konusunda bir fikrim yok ama) satış sonrası alaka çok önemli, kul yapısı sonuçta problem çıkabilir aldığınız eşyalarda. Arkasında durmaları benim için önemliydi. (Forumlarına baktığımda tam aksini yazanlar yani firmayı ilgisiz bulanlar da olmuştu)

Back
X