• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enza home koltuk

91Sinem

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
2
0
16
33
Selam arkadaslar

Aranizda enza home un city köse koltuk takimini kullanan var mi?

Begendik ama tam karar verenedik. Marka nasil? Kaliteli mi? Veya o modele benzer bildiginiz koltuk var mi?

Simden Tesekkurler

Selam arkadaslar

Begendik ama tam karar verenedik. Marka nasil? Kaliteli mi? Veya o modele benzer bildiginiz koltuk var mi?

Simden Tesekkurler
Enza'yı ben de cok beğeniyorum. Muhtemelen oradan alacagım eşyaları. Kuzenim bu ay evleniyor oradan aldı oturma grubunu.

Selam arkadaslar

Simden Tesekkurler

Bildiğim kadarıyla enza home un kumaşları biraz sıkıntı.
Bir de ben kendi evime nubuk aldım. Silmesi çok kolay. Nubuk kumaşlıları tercih etmenizi öneririm.

bu köşe takımını 1 yıldır kullanıyorum. görsel olarak çok modern ve şık duruyor. fakat konfor olarak aynı şeyi söyleyemeyeceğim. kumaşı sert bir kumaş rahat gelmiyor. ve koltuk sürekli kayıyor parçalarının arası açılıyor. hangi odada kullanmak istediğiniz de önemli salon gibi bir yerde kullanılacaksa oturacak kişi sayısını da kısıtlıyor bu bakımdan normal bir oturma grubu almanızı tavsiye ederim. fakat tüm enza koltukları için kumaş sıkıntısı var diyemem benim başka bir odamda da enza home koltuğu var onun kumaşı dokusu çok güzel çok yumuşak modelden modele değişiyor yani

boggie modelıydı sanırım,böyle devasa bi köşe koltuk almıştım enzadan,şık bir tasarım ama hem gereksiz yere çok yer tutması,hem kumaşının kadife tarzı olup leke tutması,hemde koltukla kolçak birleşim yerinin yırtılmaya çok müsait olması sonucu 2.yılın sonunda elden çıkardım..
taş gibi sağlam yıllarca kalır dediğim koltuk çökmeler çıkmayan lekeler ve yırtıklar sonucu gitti..
birde markasız modelsız bir spot çarşısından yaptırdıgım koltuk takımım ise 5.5 senedır banamısın demedi,ne süngeri çöktü ne biyeri yırtıldı..
bazen marka isime takılmamak lazım,,yakınınızda varsa spotcular ve mobılyacılar carsılarını gezmenızı öneririm

Back
X