Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

iyi etmişsin

o yağ gibi kaymak için geccegın aşamalar var ama

Asama dedigin sanci o da sonlara dogru agirlasiyor. Ben 2 saat sanci cektim ama dayanilmayacak gibi degildi zaten bir giriyo bir kayboluyo sancilar nefes alacak vakit oluyor. Sonra dogumhane 3 ikinma pirtlativeriyor. O anki rahatlik tarif edilemez

1 hafta sonra kontrole gittim hem kızım hem kendim ićin aynı hastaneye zira bebek doktoru mükemmel bir adamdı sırf onun hatrına. Benim doktor bana diyorki bebeğin resmini verin,arkasındaki panoyu gösteriyor bana 'bak benim doğurttuğum bebekler ,hepsinin resmini alıyorum' dedim siz doğurtsaydınız olurdu o,dogumumda yanimda degildiniz ki. Veremem resim falan Vermedimde zaten.

Asama dedigin sanci o da sonlara dogru agirlasiyor. Ben 2 saat sanci cektim ama dayanilmayacak gibi degildi zaten bir giriyo bir kayboluyo sancilar nefes alacak vakit oluyor. Sonra dogumhane 3 ikinma pirtlativeriyor. O anki rahatlik tarif edilemez
şanslıymıssın bence sen. saatlerce sancı ceken var acılma olmadıgı için. en bahtsızları da sancılarını sonuna kadar yasayıp sezeryana alınanlar.

bak bu çok iyiymiş

niye kötü mü gecti? normal mıydı
ilk dogum normaldi bebek ölü oldugu için çok zor oldu 2.ci de sezaryen di 3 gün sancı çektim oglan son anda ters dönünce mecbur sezaryen oldum bi kaç defa apse kaptım hala azıcık üşütsem agrı yapıyor

Sirf bu duygu icin bende pirtlatmak istiyodm ama olmadi

Hahaahhaahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…