- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- 198
bi durun az yavas gidin iki muhabbet ediyim, tanisiym arkadasim olsun diyorum ama hatunlar masallah uzay mekigi gibi fiyuuuu he bu arada gunaydin ben hala yatakta debeleniyom
Konusmayin la boyle ikinci kere kiz anasi oluyorum3. Yu denermiyim Allah bilir
Sen 4.yude dogurursun bu şehvetleTanisalim yavrumm, nerden yas kac ustunde ne var
Sen 4.yude dogurursun bu şehvetle
Dogru olabilir o rivayet galiba heralde sanırsamSorma o yuzden hep kiz doguruyom ya, bir rivayete gore atesli hatunlarin hep kizi olurmus.
Kulot var sadeceTanisalim yavrumm, nerden yas kac ustunde ne var
Kulot var sadeceama ben namuslu bi kizim. Kocamla sevisiyorum ama hala bakireyim dusun yani o kadar namusluyum. Hatta hamile olsam bile bakire kalicam ben. Namis onemli
İki kızda süper:)Konusmayin la boyle ikinci kere kiz anasi oluyorum3. Yu denermiyim Allah bilir
Oh be yırttım bi kız bi oğlan
Bayilirim en sevdigimdenUhuu supermis. Bende ikinciyi dogurucam ama hala bakireyim
Bayilirim en sevdigimdengobusunden aldir bakireligin gitmesin
evdeki tabureleri saklaHadi derdime derman olun,
Ben gayet guzel alimli 1.80 boyunda manken gibi bir hatunum. Universitede tanistigim ve kisa surede asik oldugum adamla evlendim. Arkadaslarim bu adamin bana yakismadigini, benden 15 yas buyuk, evlenip ayrilmis 3 cocuklu, boyu benden 10 cm kisa, gobekli oldugunu konusup konusup beni sogutmaya calisiyorlardi. Bu arada esim luks bir otel sahibi olur lalelide 2 yildizli. Sanirim bu kizlar beni cekemiyordu. Hersey guzel giderken bir gun bu herif tarafindan siddete maruz kaldim, sebebide bakkaldan makarna almak istedi olmaz supermarket yada grossmarketten asagisindan alisveris yapamazsin dedigim icin. Arabada beni cimdirdi eve geldik boyu kisa oldugundan tabureye cikip iki tokat atti. Bu sirada kanamam basladi hamileymisim megersem. Ben bunlari kabullendim affettim biliyorum bana kizacaksiniz ama salakca kabul ediyorum ask bu laf anlatamadim gonlume.
Gel zaman git zaman tekrar hamile kaldim bu seferde bana bunu yakistirmayan iki kiz arkadasimin mesajlarini esimin telefonunda yakaladim. Megersem uzun suredir sevisiyorlarmis. Esimede beni kotuluyorlarmis. Kizlar bende hobi mobi yok evde kendi halimde takiliyorum, tek odak noktam iliskiler. Simdi ben ne yapayim bosanmali miyim? Ama seviyorum
az mı uyumusum sence?
ben ilki dogurcamUhuu supermis. Bende ikinciyi dogurucam ama hala bakireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?