Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Aman ne bosanacaksin bakkaldan alsan ne oluyor makarnayı.bu zamanda koca bulmak zor sahip çık kocana.kendine de uğraş bul kitap falan oku taburede cevizden olsun

Zenginiz biz icim kaldirmiyor market urunlerini en asagi supermarketten olmazsa yemem. Dogru soyledin tabureyi cevizden alalim ya da ben tabureleri sakliyim. Ama bu seferde koltuga cikip dover

Bunge jumping yap.

O neydi gı

Erkek adam Karısını döver de sever de.
Koca Dediğin kolay bulunmuyor.
Yuvayı Dişi kuş yapar hem.
Kıyma yuvana kardeş.
Şu bekar kızlar da ne istiyor evli adamlardan

Dogru soyluyorsun en iyisi bosanmamak bende oyle dusunmustum icime su serptiniz sagolun.

seviyorsan devam et 3-5 çocuk daha yap bacım, arkadaşlarını size çağır hep beraber kardeş kardeş geçinin

bir plan program yapın hergece eşinle biriniz uyusun kavga çıkmasın

Oowww bu daha mantikli harika olur heee ben bunu bir teklif edeyim. İnsallah yine dovmez

ne kadar dövüyorsa bilki seni o kadar çok seviyorelini korkak alıştırma hoşuna gider bu teklif

Zıplıyollağya yukallağdan ipinen o işte gı
Bunu yap bak derdin tasan kalmayacak.
Ya da trene binip bilinmedik yerlere git

Korkuyordu bir de. Mesajlarına baktım da Aykırı birşey göremedim. Anlamadım da.

Bende baktım bende görmedim. Bir de gece hiç habersiz gitmiş uyumuş görünce şok yaşayacak

bu arada bilgece nioye gitti bilen varmi
siz çok hizli ilerliyorsunuz her sayfayi nasul takip edicem, geri sayfalarida okuyonuzmu siz gelince

kedi sen ormancı aplayı çok ciddiye almışsın

gitahşap boya ata bin vari tavsiyeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…