• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Aman ne bosanacaksin bakkaldan alsan ne oluyor makarnayı.bu zamanda koca bulmak zor sahip çık kocana.kendine de uğraş bul kitap falan oku taburede cevizden olsun:KK70:

Zenginiz biz icim kaldirmiyor market urunlerini en asagi supermarketten olmazsa yemem. Dogru soyledin tabureyi cevizden alalim ya da ben tabureleri sakliyim. Ama bu seferde koltuga cikip dover:KK70:

Bunge jumping yap.

O neydi gı:KK53:

Erkek adam Karısını döver de sever de. :KK15::KK11:
Koca Dediğin kolay bulunmuyor.
Yuvayı Dişi kuş yapar hem.
Kıyma yuvana kardeş.
Şu bekar kızlar da ne istiyor evli adamlardan:63:

Dogru soyluyorsun en iyisi bosanmamak bende oyle dusunmustum icime su serptiniz sagolun.

seviyorsan devam et 3-5 çocuk daha yap bacım, arkadaşlarını size çağır hep beraber kardeş kardeş geçinin

bir plan program yapın hergece eşinle biriniz uyusun kavga çıkmasın:KK53:

Oowww bu daha mantikli harika olur heee ben bunu bir teklif edeyim. İnsallah yine dovmez:KK53:

Zenginiz biz icim kaldirmiyor market urunlerini en asagi supermarketten olmazsa yemem. Dogru soyledin tabureyi cevizden alalim ya da ben tabureleri sakliyim. Ama bu seferde koltuga cikip dover:KK70:

O neydi gı:KK53:

Dogru soyluyorsun en iyisi bosanmamak bende oyle dusunmustum icime su serptiniz sagolun.

Oowww bu daha mantikli harika olur heee ben bunu bir teklif edeyim. İnsallah yine dovmez:KK53:
ne kadar dövüyorsa bilki seni o kadar çok seviyor:KK53:elini korkak alıştırma hoşuna gider bu teklif

Zıplıyollağya yukallağdan ipinen o işte gı:D
Bunu yap bak derdin tasan kalmayacak.
Ya da trene binip bilinmedik yerlere git :D

Korkuyordu bir de. Mesajlarına baktım da Aykırı birşey göremedim. Anlamadım da.

Bende baktım bende görmedim. Bir de gece hiç habersiz gitmiş uyumuş görünce şok yaşayacak :D

bu arada bilgece nioye gitti bilen varmi
siz çok hizli ilerliyorsunuz her sayfayi nasul takip edicem, geri sayfalarida okuyonuzmu siz gelince

Zıplıyollağya yukallağdan ipinen o işte gı:KK70:
Bunu yap bak derdin tasan kalmayacak.
Ya da trene binip bilinmedik yerlere git :KK70:

Bende baktım bende görmedim. Bir de gece hiç habersiz gitmiş uyumuş görünce şok yaşayacak :KK70:
kedi sen ormancı aplayı çok ciddiye almışsın:KK70:

gitahşap boya ata bin vari tavsiyeler:KK53::KK70:

11828813_474659276026801_8584676864947432460_n.jpg

Back