Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Nasıl oluyor o canım hiç bilmem bu işleri :KK53: Evelynn Evelynn

Katılmak isteyenler konu sahibine adresini veriyo. Ev adresini vermek istemeyen kargo şubesininde adresini verebilir. Konu sahibi kura cekip herkesi birbiriyle eşleştiriyo ve kimin kime cıktıgını kimseye söylemiyo herkese özelden sana şu çıktı deyip o kişinin adresini veriyo. Herkes hediyelerini alıp çıkan kişiye kargoluyo işte normal çekiliş :KK70:
Hediye de pahalı olmayan 3 parça hediye + 1 kırmızı don gibi bir sey oluyo işte :KK70: Daha önce cok yapılmış sitede.

Katılmak isteyenler konu sahibine adresini veriyo. Ev adresini vermek istemeyen kargo şubesininde adresini verebilir. Konu sahibi kura cekip herkesi birbiriyle eşleştiriyo ve kimin kime cıktıgını kimseye söylemiyo herkese özelden sana şu çıktı deyip o kişinin adresini veriyo. Herkes hediyelerini alıp çıkan kişiye kargoluyo işte normal çekiliş :KK70:
Hediye de pahalı olmayan 3 parça hediye + 1 kırmızı don gibi bir sey oluyo işte :KK70: Daha önce cok yapılmış sitede.
Bilmem kuzu yapalım derseniz ben uyarım :KK53:

selammmm bende varimmm :) bikac gundur yorum yapacak bisey bulamiyorum. kendi dertlerimdenmidir nedir. kelin merhemi olsa kendi basina surer misali bende ondan hicbi konuya yorum yapmiyorum :/

Uuuu :cool:
Bibicimmm sen topiginmiydi buuu:KK68:
Ahanda takipteyim artikin
opuyorum kedini islak burnundan:KK8:

X