- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
Bütün fitne ficurlar buraya toplanmis ben niye eksik kalmisim bibi ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün fitne ficurlar buraya toplanmis ben niye eksik kalmisim bibi ha
Pis hiç bişey bilmelen pireli seniAy ayyy konu sahibemiz konusunu hatırlamış sonundaaaa
Geçmişmolsun canımÇok hastayım Bibibella
Sanki buralardaydın daBütün fitne ficurlar buraya toplanmis ben niye eksik kalmisim bibi ha
Geldik iste ne kiziyonPis hiç bişey bilmelen pireli seni
Geçmişmolsun canım
Sanki buralardaydın da
9 aydır kendim kontrol ediyorum. Eline sertlik,çıkıntı,beze tarzı birşeyler geliyorsa kontrol ederken,doktora kontrol ettirmen gerek.Meme muayenesi oldunuzmu kızlar özmüayene diye konu var hani benim memeler pütürlü hiç bişey anlamıyorumki
Bi kontrol edeyim bari9 aydır kendim kontrol ediyorum. Eline sertlik,çıkıntı,beze tarzı birşeyler geliyorsa kontrol ederken,doktora kontrol ettirmen gerek.
Hosbuldum canım
Ettim kontrol çok anlamasamda bişey yok gibi zaten ultrason çektiricem en kısa zamanda annemde var miyom ama kontrol altında ameliyatlık falan değilHosbuldum canım
Sare sare nick değişmiş hg canımAA bu topik yaşıyormu :)
Anlarsın canım aslında ama tabi kontol ettirmende fayda var. Bende gideceğim,bir problem hissetmesemde emin olmak istiyorum. Bir fırsat bulamadım.Ettim kontrol çok anlamasamda bişey yok gibi zaten ultrason çektiricem en kısa zamanda annemde var miyom ama kontrol altında ameliyatlık falan değil
hoşbuldum canımSare sare nick değişmiş hg canım
Ettim kontrol çok anlamasamda bişey yok gibi zaten ultrason çektiricem en kısa zamanda annemde var miyom ama kontrol altında ameliyatlık falan değil
Pis hiç bişey bilmelen pireli seni
Geçmişmolsun canım
Sanki buralardaydın da
Sağol tatlım sen nasılsınPis hiç bişey bilmelen pireli seni
Geçmişmolsun canım
Sanki buralardaydın da
Sağol tatlım benim ♡Geçmiş olsun Eses07. :-(
Napayım kocamı bekliyorum gelmeden bi duş alayım diyorumda bi kk ya bakim dedimSağol tatlım sen nasılsın
Sağol tatlım benim ♡
Sen ne yapıyorsun :)