Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah tan kredi kartımız yok çok şükür borcun çok mu canımMaddi sıkıntı demişken...
Ya ben bu kredi kartı borcunu ne yapacağım.
Bana göre çok...Allah tan kredi kartımız yok çok şükür borcun çok mu canım
Deşmek istemiyorum aslında ama araya üçüncü şahıslar falan mı karışıyor? Kv kp falan?6 yıldır maddi sorunlar var manevi sorunlar yıpratıyor asıl
kv de ve tayfası hep aramızda zaten artık takmıyorum yada kandırıyorum kendimi hemen bugün ödenmesi gereken 3000 tl borcumuz var ama kp der yardım etmek şöyle dursun düğün arasında (kaynım evlendi) 400 tl yi kata kuleyle yemiş eşim artık bıktım dedi bana verme diyorum anam babam nasıl yok diyeyim diyor desemde anlamıyorlar sende görüyorsun diyor haram zıkkım olsun ne diyeyim eşimin annesi babası diye saygısızlık etmiyorum eşime de bişey diyemiyorum ama bıktıım gerçektenDeşmek istemiyorum aslında ama araya üçüncü şahıslar falan mı karışıyor? Kv kp falan?
ALLAH yardımcın olsunBana göre çok...
Elimde hiç nakit olmadığı bir dönemde kullandım. Şimdi kapatamıyorum.
AminAmin. Senin de... Hepimizin de...
Allah yardımcın olsun ..kv de ve tayfası hep aramızda zaten artık takmıyorum yada kandırıyorum kendimi hemen bugün ödenmesi gereken 3000 tl borcumuz var ama kp der yardım etmek şöyle dursun düğün arasında (kaynım evlendi) 400 tl yi kata kuleyle yemiş eşim artık bıktım dedi bana verme diyorum anam babam nasıl yok diyeyim diyor desemde anlamıyorlar sende görüyorsun diyor haram zıkkım olsun ne diyeyim eşimin annesi babası diye saygısızlık etmiyorum eşime de bişey diyemiyorum ama bıktıım gerçekten
sagol canımAllah yardımcın olsun ..
tamam tatlım sonra görüşürüz bende gidecem şimdi işler beni beklerAy ben gidiyorum. Of. Saat kaç olmuş, hala forumdayım.
Of. Of.
Bırdaaanerdesinizzzz
kalbim egede kaldıyı izliycem ben hıhBırdaaa
Bnde spor yapcemkalbim egede kaldıyı izliycem ben hıh