kolay gelsin canımİyidir canım kurufasülye yaparken bişeyler atıştırıp bi yandanda oyun oynuyorum
İyiyim ben de teşekkür ederimm :)iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın canım
Ahahaa kolay gelsinİyidir canım kurufasülye yaparken bişeyler atıştırıp bi yandanda oyun oynuyorum
sevindim bende bu aralar acayip tembelim ne yapacam hiç bilmiyorumİyiyim ben de teşekkür ederimm :)
Ben de çok tembelim.. kelin ilacı olsa...sevindim bende bu aralar acayip tembelim ne yapacam hiç bilmiyorum(
yok çalışmıyorum dogumdan sonra yavaş yavaş bıraktım kendimi 1 yılı aşkın süredir tembellik hat safhada eşim bile bu yüzden uzaklaştı benden elimde değil içimden gelmiyor yapmak istiyorum ama yapamıyorum hayattan ve hiçbişeyden zevk alamaz oldum hep yorgun ve bitkinim mutsuzumBen de çok tembelim.. kelin ilacı olsa...
çalışıyor musun sen
Lanet battle campAhahaa kolay gelsin
Hangi oyunu oynuyorsun
Tembelim diye kendine kabullendirdikçe kurtulamazsın. İşe bi yerden başlaman lazım. Öncelik olarak yapman gereken şeyleri yap sonra yapmadığında rahat hissetmeyeceksin mecburen yapacaksın zaten. Öyle bi doğumla kendini salmak olur mu? Ben şimdi evi süpürcem mesela.. Oturdukça oturası geliyor insanınyok çalışmıyorum dogumdan sonra yavaş yavaş bıraktım kendimi 1 yılı aşkın süredir tembellik hat safhada eşim bile bu yüzden uzaklaştı benden elimde değil içimden gelmiyor yapmak istiyorum ama yapamıyorum hayattan ve hiçbişeyden zevk alamaz oldum hep yorgun ve bitkinim mutsuzum
Netten baktım tatlı bi oyuna benziyo amacı ne?Lanet battle campcepten oynanıyor veya tabletten
aynen haklısın ama ev daraltıyor beni eşyalar üstüme üstüme geliyor evi ve eşyaları sevmiyorumTembelim diye kendine kabullendirdikçe kurtulamazsın. İşe bi yerden başlaman lazım. Öncelik olarak yapman gereken şeyleri yap sonra yapmadığında rahat hissetmeyeceksin mecburen yapacaksın zaten. Öyle bi doğumla kendini salmak olur mu? Ben şimdi evi süpürcem mesela.. Oturdukça oturası geliyor insanın
Hmm taşınmayı düşündünüz mü hiç? Eşin ne diyor?aynen haklısın ama ev daraltıyor beni eşyalar üstüme üstüme geliyor evi ve eşyaları sevmiyorum
Sakın kapılayım deme para harcamadan cok uzun süre bişey olamıyorsun maalesefNetten baktım tatlı bi oyuna benziyo amacı ne?
uzun zamandır düşünüyoruz eşimde bu eve gelmek istemiyorum beni huzursuz ediyor sevmiyorum diyor 3 yılı aşkın süredir oturuyoruz 2 2.5 yıldır ev arıyoruz bulamadık bi türlüHmm taşınmayı düşündünüz mü hiç? Eşin ne diyor?
ben bi farmville yle family farm oynayabiliyorumSakın kapılayım deme para harcamadan cok uzun süre bişey olamıyorsun maalesefpokemon gibi düşün pokelerin var onları evrimliyosun takımo güçlendiriyosun falan savaşıyorsun etkinliklere katılıyorsun ve sürekli online olman lazım off yazarkwn yoruldum biz karı koca oynuyoruz ve 2 de yan charımız var hayatımız bu oyun olmuş
Oo bağımlılık yapıyosa kesinlikle oynamamSakın kapılayım deme para harcamadan cok uzun süre bişey olamıyorsun maalesefpokemon gibi düşün pokelerin var onları evrimliyosun takımo güçlendiriyosun falan savaşıyorsun etkinliklere katılıyorsun ve sürekli online olman lazım off yazarkwn yoruldum biz karı koca oynuyoruz ve 2 de yan charımız var hayatımız bu oyun olmuş
Yapacak bir şey yok alışın evinize. Ev bulursunuz elbet de böyle sevmiyorum diyerek bi ömür geçmez.uzun zamandır düşünüyoruz eşimde bu eve gelmek istemiyorum beni huzursuz ediyor sevmiyorum diyor 3 yılı aşkın süredir oturuyoruz 2 2.5 yıldır ev arıyoruz bulamadık bi türlü
eşim işine yakın olmasını istiyor oralarda çok pahalı inan basiretimiz baglanmış gibi bu eve girdik gireli maddi ve manevi sıkıntılar yakamızı bırakmıyorYapacak bir şey yok alışın evinize. Ev bulursunuz elbet de böyle sevmiyorum diyerek bi ömür geçmez.
Ne demek istediğini anlıyorum ben de eski evimizde hiç mutlu değildim kabuslar görür dururdum geceleri rahat uyuyamazdım. Sonra taşındık.
Neden ev bulamadınız bu arada? Eşinin işine yakın bi yer mi arıyorsunuz?
Maddi sıkıntılar geçer sabretmek lazım. Herkes yaşıyor o sıkıntıları..eşim işine yakın olmasını istiyor oralarda çok pahalı inan basiretimiz baglanmış gibi bu eve girdik gireli maddi ve manevi sıkıntılar yakamızı bırakmıyor
6 yıldır maddi sorunlar var manevi sorunlar yıpratıyor asılMaddi sıkıntılar geçer sabretmek lazım. Herkes yaşıyor o sıkıntıları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?