ayıp kız yapmaEki Görüntüle 1614811
Eki Görüntüle 1614812
Klausta ne ahlaklı uşak hiç doğru düzgün cıbıl fotosu yok
yakışıklı degil ama çok tatlı kız öyle demeBiliyorumda sizi kim kandırdı o adam yakışıklı diye kızz yalan inanma
aile var kızamKötü kötü konuşma bugün olmaz başım ağrıyor
anladım canım savuştur mademAbla valla o yanaştı ben istemedim
anladım canım savuştur mademşurda oturmuş hanım hanımcık yeşilçayımı içiyorum yapmayın böle şeyler
bunların yanında kadir inanır kim
hıı seni gidi seniiii
Anladım ben
Yeşil cay diyince aklıma geldi,alıştınmı bilmiyorumda ben 1 haftadır soğuk yapıyorum yeşil çayi. Bir dene istersen az bal ekliyorum 1 litre hazırlayıp,soğuk mesrubatları aramıyorum hić.anladım canım savuştur mademşurda oturmuş hanım hanımcık yeşilçayımı içiyorum yapmayın böle şeyler
alıştım çok şükür tamam denerim onuda sagol iyi ki yetiştin yoksa bunlar benim terbiyeli hanfendi duruşumu bozacaklardıYeşil cay diyince aklıma geldi,alıştınmı bilmiyorumda ben 1 haftadır soğuk yapıyorum yeşil çayi. Bir dene istersen az bal ekliyorum 1 litre hazırlayıp,soğuk mesrubatları aramıyorum hić.
Hahahahalıştım çok şükür tamam denerim onuda sagol iyi ki yetiştin yoksa bunlar benim terbiyeli hanfendi duruşumu bozacaklardı
alıştım çok şükür tamam denerim onuda sagol iyi ki yetiştin yoksa bunlar benim terbiyeli hanfendi duruşumu bozacaklardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?