E enteikalari soyleyin. Biri beni ozelden rahatsiz etti. Inanabiliyo musun hatta 2 kedi annesinin de ismini kullandı.
Aman Allahim
etıket yapacagın zaman profıl fotosuyla göstermıyor mu ki?Naz vardı diğer topikte etiketleyemedim kızlar bi etiketleyin ya birsürü naz var hangisi bilemedim
öyleyımdır
Hiç te inkar etmez benim arkadaşım
Neyse, tepemdeki pervaneden önüme düşen perçemi kendime ayırıp gidiyorum, işlerim var, yoğun bir kadınım
Sen merak etme ilgini çekicek şeyler buluruzAyy çok ekşınlı bi başlık..
Ben geyikte kalamıyorum fazla, 2 mesaj yazıp çıkıyorum..Daha önce denedim, olmuyor olmuyor
Sör çok fitne fücurcudur, valla dikkat edin..Yani bir dedikodu bir dedikodu..
Ben diyorum gel atomu parçalayalım, o diyor atom kesmez birini parçalayalım..Öyle biri yani
etıket yapacagın zaman profıl fotosuyla göstermıyor mu ki?
ordan anlarsın işte
Ayyy evettt
Birde bana diyorki sizin başka işiniz mi yok beni rahatsız etmeyin diyor hasta mıdır nedir
neyse geldı de kurtuldun bu eziyettenO kadar cok naz varki sıgmıyor gosterilen kişilere
Kizlar profilime gercek sarki paylasiyorum hahahahahaahahhaaha dilicem ama sonra kulak sagliginiz icin
Hee ayni mesaji bana da yazdi. Yaa biz merak ettik diye. Bi daha da etmem bu ne bee. Peeh
Dinledim canim harika bi kemanBen de keman dinletisi paylaştım dinlesene bi
ay allah bağışlasın,yesin onu teyzesiEvet biliyorum canımprenses anlamınada geliyormuş kızım prensesdir teyzesi
bibi deyınce aklıma bibi gelıyorEvet biliyorum canımprenses anlamınada geliyormuş kızım prensesdir teyzesi
pipi geliyosa iyibibi deyınce aklıma bibi gelıyor
pipi yanı