- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Sen bize ne demek istiyorsun heee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hava buzz gibi alismaya calisiyorummıyıyım tatlımm sen
Bu mevsimde hava nerde buz gibi ya ben yanıyorum cayır cayırHava buzz gibi alismaya calisiyorumm
Aaaa her yerdesin kiz senBu mevsimde hava nerde buz gibi ya ben yanıyorum cayır cayır
Aaaa her yerdesin kiz sen
Bu muhabbet sana tanidik geldi mi vampirim ahsbssks
Bati karadeniz bolgesi suan buzz gibi esiyor burda hava ve gok gurluyor :))
çok çok teşekür ederim :)Avatar resminizde ki siz misiniz ,.masallah asil bir durusunuz var cok guzelsiniz siz iseniz..
Sen nerden buluyosun bunları yaa
Guneydeysen isin zor vampirimAhahaha yok canım nerden tanıdık gelsin bana
Bekle geliyorum Akdenizde de işte kum çöl sıcak hava dalgası
yaf allah aşkına kış ,esmek demeyin daha yeni ısındım ben ve yağmurlar başladı bile :))Bu mevsimde hava nerde buz gibi ya ben yanıyorum cayır cayır
Kız sorma evden çıkmıyom işte gece olunca bi kadeh A rh + imi alıp akıyorumGuneydeysen isin zor vampirim
Senin soguk gunes olmayan yerlerde yasaman lazim bir vampir olarak ne isin var tam gunesin altinda ?
Yakarsin kendini bak diyim
Yeni mi Bizim parkta çocuklar kuma oturmuş ağlıyor anneee çok sıcak ühü ühü ühüyaf allah aşkına kış ,esmek demeyin daha yeni ısındım ben ve yağmurlar başladı bile :))
A ci misin sen bende 0 ciyim ama A cilari cok severimmm b cilerle isim olmazKız sorma evden çıkmıyom işte gece olunca bi kadeh A rh + imi alıp akıyorum
A ci misin sen bende 0 ciyim ama A cilari cok severimmm b cilerle isim olmaz
Ahaba
Kacta geleyim :*Tabi canım bende sevmem hiç ne işimiz olcak bi akşam bana gel ısmarlayım
Ağağağağ (hunharca gülen renkli vampir)
Sen istediğin saatte gelKacta geleyim :*