- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
hoşbulduk canım şimdiki gündemimiz ne bende bi yerden gireyim konuya :)Hosgeldin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canım şimdiki gündemimiz ne bende bi yerden gireyim konuya :)Hosgeldin :)
Bende anlamaya calisiyorum sanirim bugun gune caps koyarak baslamislarhoşbulduk canım şimdiki gündemimiz ne bende bi yerden gireyim konuya :)
Bi tabletim var arızalandı onu yapdırayım daha iyi olur tlf yakında error verecek :)Telefondan zor olur yada ikinci bir sayfa alip yapabilirsin aman onla mi ugrascan ya onlar paylassin biz begenelimmm
sen benm totomu yePis sarisin seni tiksiniyorum senden ama cokta seviyorum karmasik iliskim var
Benim telefonda acayip isiniyor elimde patlayacak diye korkuyorumBi tabletim var arızalandı onu yapdırayım daha iyi olur tlf yakında error verecek :)
valıdee ne margii bıd bu cıktı basımızaaSende mi buradaydin validemm
Daha kahbalti yapmamistim naptin harbim ya :? Valla gune her gun seninle baslasam ip gibi olurum bemsen benm totomu ye
sen görümcesinin totosuna takmış bdv ciden mi etkilendin ne tutturmuş bir toto da totosen benm totomu ye
evt gozume carptı kıymetlı totosen görümcesinin totosuna takmış bdv ciden mi etkilendin de tutturmuş bir toto da toto
valıdee ne margii bıd bu cıktı basımızaa
kızlarımız çok hızlı ya inan yetişemiyorum anma ben bu konuyu çok sevdim bi caps de ben koyayım barihttp://www.sen-soyle.com/g/1komik_capsler_facebook_32.jpgBende anlamaya calisiyorum sanirim bugun gune caps koyarak baslamislar
Eses07 kahvaltida ne vardi canim
Aynen canım acayip ısınıyorBenim telefonda acayip isiniyor elimde patlayacak diye korkuyorum
Bana takil fit kal margamDaha kahbalti yapmamistim naptin harbim ya :? Valla gune her gun seninle baslasam ip gibi olurum bem
Etkilendim valla ne yalan soylim şimdisen görümcesinin totosuna takmış bdv ciden mi etkilendin de tutturmuş bir toto da toto
Dionemmm hoş geldin fistigimmmgunaydın herkeseee, slm kızlarrrr
harflerı oyle sekılden sekle sokarım ben ıste anlicenn benııYazdiklarinizi anlayamadik diger tarafta ne yazipta kactin senin cevap vermeni bekliyoruz telefonda bir seyler yazmaya calismisin ama harfler birbiriyle sevismis resmen :/
aleyküm selam canım sanada günaydınlargunaydın herkeseee, slm kızlarrrr
Kolay gelsinben gideyim de poğaça konumu açayım sponsorumda Eses07 olsun bari